AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 december 2017

Praktisk hängare från Maze i nya färger

Jag är ett stort fan av praktiska saker, kanske för att jag vid ett flertal tillfällen har bott där det har varit begränsat med utrymme. Då får man tänka till lite extra när det gäller förvaring och möjligheter att hänga upp saker.
Den här hängaren, som heter Bill, är smart om man behöver hänga upp kläder. Har man handdukar med väldigt små öglor så fungerar den inte alltid, men till normala öglor fungerar det. Bill lanserades 2006 av Louise Hederström för Maze Interior och då fanns den bara i vitt, men numera finns den i flera olika färger.

Designen har dessutom utvecklats vidare och blivit till en skohylla, klädhängare och ännu fler krokar. I januari 2018 lanseras den något mindre hängaren Bill XS och den minsta kroken Bill XXS i två nya färger - Pigeon Blue och Terra Brown. Jag tänker köpa en eller två i svart för jag behöver ett par extra hängare till kläder.

Bill hängare från Mazwe interior
Bill hängare från Mazwe interior

Bill hängarna perfekt för mindre utrymmen som hallen, sovrummet eller barnrummet och de är skapade av återvunnen pulverlackad metalltråd med runda natur eller mörkbetsade björkknoppar gjorda av svensk björk. Kalasbra tycker jag.
Ps: Om du har barn placera hängare i deras höjd, det går så mycket lättare då...

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.mazeinterior.comNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår