AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 mars 2014

Premiär för världens mest exklusiva växthus

När jag tittade in på pressidan för trädgårdsmässan Rum och trädgård, som går av stapeln på Kistamässan om en månad, så står det att det är Premiär för världens mest exklusiva växthus då. Det låter verkligen spännande. Är det målat i bladguld undrar man då... Det står att Hartley Botanic som ska vara kända som växthusens Rolls-Royce, har växthus som är helt fria från invändiga stöttor, balkar och det förekommer inte heller någon kontakt mellan glas och metall. Varje växthus är unik och tillverkas på beställning. Vad det kostar står det inget om, men jag antar att man får hålla i hatten efter den presentationen.

Victoria Lodge Foto: Vansta Trädgård
Victoria Lodge Foto: Vansta Trädgård

Premiär för världens mest exklusiva växthus Årets Rum & Trädgård har flyttat till en ljusare period och släpper därmed in färgerna och värmen. En av höjdpunkterna på mässan är Vansta Trädgård, som visar upp världens mest exklusiva växthus från Hartley Botanic (stor tillverkare av vikorianska växthus). Ett av deras växthus, som heter Victoria Lodge, ska då visas upp för första gången på en svensk inomhusmässa. Vansta Trädgård har nämligen ett exemplar av det 20 kvadratmeter stora växthuset, med sin höga tak- och vägghöjd, på plats.

Rum & Trädgård arrangeras på Kistamässan den 24-27 april 2014. Passion är årets tema.Nyckelord:

Blommor

Inspiration

Mässor

Tips

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår