AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 augusti 2014

Prenumerera på disktrasor?

Prenumerera på disktrasor, ja varför inte? Stefan och Eleonore Brockman utanför Stockholm har precis startat upp företaget Ren trasa & annat fräscht.
- Vi ledsnade på att den sista disktrasan från paketet alltid fick stanna kvar lite för länge i köket, säger Stefan som inte kunde släppa tanken på att det borde finnas en enkel lösning på problemet.
Resultatet blev webbsidan www.rentrasa.nu (först läste jag ren transa.nu men det var förstås fel...) där besökarna erbjuds att prenumerera på disktrasor, från enkla svampdukar till den prisbelönta jämtländska innovationen Flower scrub® och designdukar av Erika Tubbin.
Ett standardpaket med tre svampdukar per månad kostar 29 kr och designdukarna kostar 49 kr i månaden inklusive moms och det täcker både trasa, porto och betalningsavgifter. Själv så förbrukar jag nog inte tre trasor i månaden efersom jag brukar diska trasorna i maskinen så blir de inte sunkiga lika fort.
 Så här säger Eleonore om företagsidén: Vi vet att det fyller ett behov som vi har. Men tänk om det bara är vi som glömmer att köpa disktrasor? I så fall kommer vi i alla fall aldrig mer att behöva tänka på det - nu har vi ett lager som räcker ett tag.
Då får vi ta och hoppas att det är en lyckad affärsidé och att de får många prenumeranter så att de inte behöver sitta där med ett jättelager av disktrasor...

Rentrasa.nu
Rentrasa.nu

Ren trasa & annat fräscht erbjuder svenska hushåll och företag prenumerationer på disktrasor via webbadressen www.rentrasa.nu.

 

Rentrasa.Nyckelord:

Kök

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår