AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 juni 2010

Prima paket

av: Mumlan Nyhlin

Jag gillar att pyssla, inte minst med att göra fina paketinslagningar. Är verkligen ingen expert och kan inte på långa vägar mäta mig med pysslebloggerskor och scrapbookare, men jag tycker det är kul att knåpa lite! 

Brukar inte använda några märkvärdiga prylar alls, vanligt papper och snöre funkar fint. Lyxar till det med sidenband, stämplar, tapeter och annat ibland. Vill däremot gärna tänka till när det kommer till färgkombinationer, smådetaljer och matchning. Ska flera paket överlämnas vill jag gärna att de följer samma stil. Just nu är jag väldigt inne på prickigt och enfärgat.

De här två paketen fick lilla I när hon fyllde 1 för ett par veckor sedan. Det ena innehöll två Stina Wirséns fantastiska barnböcker och det andra ett par supersöta Adidasskor (utan kartong vilket gjorde inslagningsprocessen lite väl stökig)...

Det prickiga pappret och de prickiga snörena kommer från Lagerhaus, med det enfärgade pappret är från IKEA, om jag inte missminner mig helt. Fjärilen är från Panduro. Just 'utstickande' element tycker jag gör mycket för helhetsintrycket. Till jul gillar jag att sätta på grankvistar och julgranskulor, exempelvis.

Inte alls några speciella paket, men jag tycker de blev fina och lagom tjejiga! :)

Rosa paket

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

 

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Inspiration

Presenter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår