AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 januari 2015

Prinsen designar för Åhléns

I höstas lanserades textilkollektionen Design by Bernadotte & Kylberg, alltså prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg, för Åhléns. Kollektionen bestod av tre olika mönster ( Optica, Kaleido och Intarsia) på textilier. Samarbetet med designduon har fortsatt och på pressdagen i november visade Åhléns upp nyheterna som kommer i butikerna nu i vår. De går i en färgskala som passar fint till vår och sommar och i kollektionen ingår allt från bäddset till tryckta bomullsmattor. .

Design by Bernadotte & Kylberg för Åhléns. Foto: Annika Rådlund
Design by Bernadotte & Kylberg för Åhléns. Foto: Annika Rådlund

Vårkollektionen från Design by Bernadotte och Kylberg går i en ljusare färgskala där mjuka neutraler och pasteller möter skarpare toner av orange och grönt. Plädarna kommer nu i en mjuk bomullskvalité med tryckt mönsterbild och kuddarna har fått våriga överdrag i linne och bomull. Vårkollektionen släpps vecka 11 på samtliga 77 Åhlénsvaruhus.Nyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Nyheter

Sovrum

Textil

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår