Prisad diskbänk med touchknapp för diskmaskinsavstängning

Prisad diskbänk med touchknapp för diskmaskinsavstängning
Den internationella Red Dot juryn har belönat diskbänken Intra Eligo med titeln “Red Dot: Best of the Best” för kvalité och design. Då kan man ju fundera på vad är det för särskilt med den här diskbänken, är inte alla ungefär likadana? Nej, den här har verkligen smarta lösningar, som jag inte sett någon annanstans.
Med touchknappar styr man diskbänkens funktioner. Den har till exempel en knapp för diskmaskinsavstängning med automatisk funktion som tillval. LED-belysning vid bräddavloppet indikerar att den är på. Den har ett intelligent rensgaller som öppnas genom touchknapparna, och kan användas som skrapa. Skrapan skyddas av ett tunt lager silikon som också ska göra den mer effektiv.
Den har också en flexibel mellanvägg som skapar två disklådor om man behöver det. Väggen ska hålla tätt för vatten och kan flyttas som man vill eller tas bort helt. Eligo tillverkas i Sverige i en fabrik i byn Mölntorp. Ett extra plus för det förstås!

Intra Eligo finns i fyra olika modeller och har en universalfläns som gör att den kan användas både till nedfällning, under- och planlimning. Diskbänken har fått innovationsutmärkelsen Interior Innovation Award – Winner 2015. www.intraeligo.com/sv/
Facebook Twitter Google Plus Google Plus