AlltomBostad
 
Profilplåt i Sverige AB

Visa alla produkter från: Profilplåt i Sverige AB

Fasader från Profilplåt i Sverige AB

Väggprofil Vp 18 - Se mer på vår hemsida

Väggprofil Vp 18

En ekonomisk väggprofil där den täckande bredden är hela 1070mm. Kan tillverkas upp till 12200mm och i flertalet kulörer och ståltjocklekar. Profilen kan även fås med den smala toppen utåt som färgbelagd sida.

Väggprofil Vp 35 - Se mer på vår hemsida

Väggprofil Vp 35

En lite kraftigare fasadprofil som ger stilrent instryck. Kan tillverkas upp till 12200 mm och i flertalet kulörer och ståltjocklekar. Profilen kan även fås med den smala toppen utåt som färgbelagd sida.

Väggprofil Vp 45 - Se mer på vår hemsida

Väggprofil Vp 45

En hög och stadig väggprofil. Kan även fås med smal topp utåt, se takprofilen Trp 45. Kan tillverkas upp till 12200mm och i flertalet kulörer och ståltjocklekar. Profilen kan även fås med den smala toppen utåt som färgbelagd sida.

Väggplåt Sinus 55 - Se mer på vår hemsida

Väggplåt Sinus 55

En kraftigare tak- och väggprofil. Passar med såväl stående som liggande montering både inom- och utomhus. Tillverkas i flertalet kulörer och ståltjocklekar.

Väggplåt Sinus 18 - Se mer på vår hemsida

Väggplåt Sinus 18

En klassisk tak- och väggprofil med mjuka former. Passar med såväl stående som liggande montering både inom- och utomhus. Kan tillverkas upp till 12200 mm och i flertalet kulörer och ståltjocklekar.

Väggplåt Sinus 45 - Se mer på vår hemsida

Väggplåt Sinus 45

En kraftigare tak- och väggprofil. Passar med såväl stående som liggande montering både inom- och utomhus. Tillverkas i flertalet kulörer och ståltjocklekar.

Väggprofil Vp 15 - Se mer på vår hemsida

Väggprofil Vp 15

En låg profil med stor täckande bredd.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår