AlltomBostad
 
Räckesbutiken Sweden AB

Visa alla produkter från: Räckesbutiken Sweden AB

Trappor & Räcken från Räckesbutiken Sweden AB

Alu Classic - Se mer på vår hemsida

Alu Classic

Ett enkelt men funktionellt glasräcke med stolpar av aluminium. Räcket kan anpassas efter smak och behov.

Alu Color - Se mer på vår hemsida

Alu Color

Räcket för dig med höga krav på estetik. Designa ditt räcke i de färger du vill. Välj färg på stolpar, glas och detaljer.

Alu Modern - Se mer på vår hemsida

Alu Modern

Glasräcke med aluminiumstolpar i stilren design. Fyll i dina mått så ser du priset direkt!

Aluminiumräcke - Se mer på vår hemsida

Aluminiumräcke

Vårt aluminiumräcke är ett bra & prisvärt glasräcke som är enkelt att underhålla. Vårt aluminiumräcke utmärker sig genom att vara oerhört prisvärt. Det är enkelt att montera och det är enkelt att underhålla.

Vårt aluminiumräcke är det räcke som man kan anpassa mest. Det handlar om allt från grundvariant till val av infästningshöjd. Det kan placeras såväl ovanpå (med en fot) som hängandes utanpå. Det som är unikt för aluminiumräcket är att vi kan leverera det i vilken färg man vill. Vi har våra standardfärger, natur, grå med struktur, svart och vit, men kan även erbjuda valfri färg från RAL-systemet.

Glas & Klämfästen - Se mer på vår hemsida

Glas & Klämfästen

Beställ glas och klämfästen till befintlig stomme. Har ni tröttnat på Ert träräcke och vill ha bättre och mer ostörd utsikt? Att sätta glas istället för befintliga träribbor eller träkryss kan ge intrycket av ett helt nytt räcke.

Med glas och klämfästen kan du välja mellan flera olika modeller av klämfästen, såväl färg som form. Därtill väljer du mellan våra tre olika laminerade glas.

Ledstång - Se mer på vår hemsida

Ledstång

Ledstång för din trappa. Ledstänger i Rostfritt, Ek och Jatoba. Med en ledstång i trä eller rostfritt ger man sin trappa en helt ny look och känsla. Våra ledstänger är enkla att montera och levereras kompletta med alla tillbehör som krävs.

Vi erbjuder runda ledstänger i Ek, Jatoba i dimension 42 mm, samt Rostfritt (både för inomhus- och utomhusbruk) i dimension 42,4 mm. Ledstängerna i trä kan man beställa i hela längder upp till 3 meter medan det rostfria alternativet har en maxlängd på 4,8 meter. Längder däröver levereras i två eller flera delar där vi förberett så att man på egen hand enkelt kan skarva ihop delarna. Vi levererar inte våra ledstänger i övermått, utan den längd man anger vid beställning är den längd ledstången kommer att få.

Rostfritt räcke - Se mer på vår hemsida

Rostfritt räcke

Våra rostfria glasräcken håller hög kvalitet och har en snygg design. Räcket karaktäriseras av sina detaljer för upphängning och skarvar. Om ditt rostfria räcke ska monteras inomhus används en rostfri variant som går under beteckningen AISI 304. Om det däremot är utomhus använder man istället AISI 316, eller syrafast rostfritt stål.

Vårt rostfria räcke kan du anpassa efter dina egna designval. Med eller utan överliggare, variant av överliggare, infästning och vilken glastyp är exempel på val du kan göra.

Stolpfritt räcke - Se mer på vår hemsida

Stolpfritt räcke

Oförstörd utsikt med vårt stolpfria glasräcke. Vårt stolpfria räcke är en mer exklusiv variant av glasräcke helt utan stolpar. Räcket ger en känsla av att finnas där men utan att ta plats vilket uppskattas av många.

Vi erbjuder dig en möjlighet att skräddarsy ditt stolpfria räcke. Glasval och de olika infästningsmöjligheterna ger ditt räcke det utseendet som du önskar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår