AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 april 2018

Recyclade sängkläder i flanell!

Till alla som är frusna av sig och gärna vill ha det lite extra gosigt i sängen kan jag rekommendera sängkläder i flanell! Så mjukt och skönt! Jag har till och med haft en pyjamas en gång i tiden i flanell, ljusrosa och vitrandig... Inte kanske den snyggaste pyjamasen i världshistorien men det är nog den skönaste jag har haft.

Nu när många börjar få upp ögonen för miljötänket så kan jag tipsa om att det finska textilföretaget Finlayson fortsätter att leverera miljövänligt. Deras hållbara kollektion Reno är tillverkad av 94 procent recyclade fibrer. Då kan man till och med sova med gott samvete.

Bäddseten Reno i flanell från Finlayson
Bäddseten Reno i flanell från Finlayson

På bilden nedan syns Reno påslakanset i flanell i färgerna mörkblå och grå. De är tillverkade i 94% återvunnen blandfiber och 6% bomull. Priset ligger på 689 kronor per set. Kollektionen säljs i Finlaysons svenska webbutik samt hos bland annat RoyalDesign.se. Bäddset för dubbeltäcke kostar 999kr tillsammans med två örngott.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.finlayson.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Sovrum

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår