Remaljeringsbolaget Skandinavien

Visa alla produkter från: Remaljeringsbolaget Skandinavien

Badkar & Bubbelbadkar från Remaljeringsbolaget Skandinavien

Badkar & kakel - Se mer på vår hemsida

Badkar & kakel

Badrumsrenovering kan nu göras lättare, snabbare och billigare än någonsin och är dessutom ett bättre alternativ för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare när det gäller uppehållande renovering. När man river ut gamla fina gjutjärnskar och ställer in en duschkabin eller ett plåtbadkar sänks standarden på badrummet. Det är dessutom svårt att hålla rent och torrt mellan duschkabinen och badrumsväggen. Fukt blir kvar som kan gynna mögelväxt.

Renovering av Badkar och Kakel med Remaljeringsbolaget är mycket billigare och miljöväligare än riva ut

Halkskydd i badkar - Se mer på vår hemsida

Halkskydd i badkar

Vad skall man göra med halkrisken i badkar? De flesta personskador i badrum sker på grund av halkolyckor i badkar.

Remaljeringsbolagets TYPGODKÄNDA metod uppfyller den Amerikanska standarden för provning och material (ASTM F 462-79) (den Amerikanska motsvarigheten till Statens Provningsanstalt i Sverige) Den standard som krävs av bland annat hotell och försäkringsbolag för halkskydd i USA.

Reparation av slagskador - Se mer på vår hemsida

Reparation av slagskador

Slagskador på badkar och annat porslin lagas snabbt och effektivt. En liten eller få slagskador kan vara orsaken till att börja på en kostsam utrivning av ett badrum men problemet kan lösas med vår typgodkända metod.

Slagskador på badkar och annat porslin lagas snabbt och effektivt. Det går att anpassa till alla kulörer. Dessutom lämnas 5 års garanti av det lokala Remaljeringsbolaget på att reparationen inte lossnar eller gulnar.