AlltomBostad
 

RENGÖR POOLEN

RENGÖR POOLEN

BWT BC-02 Uppladdningsbar Bottensugare Kr 1 095:-.

Perfekt till Spabadet eller Smutsfläcken i poolen.
Enkel rengöring med triangelborsthuvudet.
Svängbart sughuvud och platt borste.
Batterdrift ca 30 minuter, USB-laddkabel medföljer.
1st nylonfilter 250 micron som är lätt att rengöra.
Det medföljer en 93 cm lång stång och kan lätt kopplas på en teleskåpstång (ingår ej) om en större räckvidd önskas.

BWT robotstädare har väldigt effektiv sugkraft jämfört med andra fabrikat. Kraften kan justeras via justerbara munstycken. Ju närmare ytan som ska dammsugs, desto mer ökar sugkraften. Bland de effektivaste filtreringsprestanda på marknaden BWT robotbaserade poolstädare är utrustade med ett 4D-filter. Finns i 3 modeller, Cosmy, D200 och P500, Priser från 9 995:-.

Cosmy 150, Kr 9 995:- är utrustad med tvåstegs planetväxelteknologi, ett drivsystem som erbjuder högre effektivitet och bättre precision; i kombination med två drivmotorer och en kraftfull pump är Cosmy en av de mest pålitliga robotstädarna på marknaden.

BWT P500, Kr 15 995:- För pooler upp till 12 meters längd. Rengör golv, väggar och vattenlinje. Svirvel för att undvika kabeltrassel Kompatibel med varje poolform och ytfinish (rostfritt stål, betong, liner, kakel, etc.) Rengöringscykelns varaktighet: 2 timmar

BWT D200, Kr 14 999:- I fotbollslagets Stade Rennais färger, BWT är en av deras störst sponsorer och grundades i staden. I övrgit samma som P500 men utan premiumvagn.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår