AlltomBostad
 
Restair

Visa alla produkter från: Restair

Trappor & Räcken från Restair

ReStair® - Se mer på vår hemsida

ReStair®

- trapprenovering från Nordens ledande trapptillverkare

ReStair® är en svensk kvalitetsprodukt. Systemet är utvecklat och tillverkas av Sveriges största trapptillverkare - Trätrappor Norsjö AB. Materialtjocklek och tillverkningskvalitet matchar de krav som kräsna svenska konsumenter ställer - till ett konkurrenskraftigt pris.

Våra renoveringsskivor har en exakt avvägd tjocklek. De är tillräckligt tunna för att du inte ska få problem med avvikande steghöjd i trappans start och slut. Men de är samtidigt tillräckligt tjocka för att motverka framtida sprickbildning och som en extra bonus är de också slipbara. Två renoveringar till priset av en, alltså!

Handledare - Se mer på vår hemsida

Handledare

Rak vägghandledare i ek eller ask, obehandlad, mattlackad, oljad eller laserad. eller ask, obehandlad, mattlackad, oljad eller laserad. hög och räcker till ett sättsteg/skiva. Längd 3900 mm, Ø44 mm. Tillhörande beslag monteras i väggen med tre skruvar.

Plansteg - Se mer på vår hemsida

Plansteg

Planstegen finns i två träslag, ek och ask, obehandlade eller med tre alternativa ytbehandlingar, mattlack, olja eller lasyr (vit, svart och valnötsliknande).

Sättsteg - Se mer på vår hemsida

Sättsteg

Sättsteg finns i samma material som stegen och dessutom i vitmålad MDF. Tänk på att sättstegsskivorna är tunna och avsedda att monteras mot ett befintligt sättsteg. Du kan alltså inte bygga om en öppen trappa till tät enbart med dessa skivor.. Skivan är 170mm hög och räcker till ett sättsteg/skiva.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår