AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 september 2013

Restaurangkök hemma - med Electrolux Sous vide

Electrolux lanserar för första gången för hemmaköket sous vide – en professionell matlagningsteknik – med vacuumpackning och kombiångugn. Matlagning med sous vide är en teknik som används av några av de bästa kockarna världen över och är egentligen en tvåstegsprocess. I det första steget vacuumförpackas ingredienserna innan de tillagas med ånga på låg temperatur för att slutföra tillagningsprocessen. Med den här tekniken ska man få förbättrad konsistens utan att kompromissa med ingrediensernas näringsvärde. Med den ska man också kunna förbereda många rätter i förväg, vilket sparar mycket tid. Tyvärr är den ganska dyr, men för en del kan det vara en trevlig investering.

Restaurangkök hemma - med Electrolux Sous  vide

Nu lanserar Electrolux ett kombinationsset köksprodukter som underlättar sous vide-matlagning i det egna hemmet. Den nya kombiångugnen med vacuumförpackare är tillgänglig i butik från och med september 2013 till det rekommenderade priset 19 990 kr respektive 21 995 kr.

ElectroluxNyckelord:

Inredning

Kök

Mat

Nyheter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår