AlltomBostad
RIAS

Visa alla produkter från: RIAS

Yttertak & taktillbehör från RIAS

Trapetsplattor - Se mer på vår hemsida

Trapetsplattor

Vi har ett stort sortiment av trapetsplattor för alla ändamål. Trapetsplattorna kan köpas i en rad olika längder, bredder, tjocklekar, färger och i olika plastsorter – därför kommer du alltid att kunna hitta precis den platta som passar sig för din uppgift.

RIAS trapetsplattor som levereras i ett stort standardprogram, löser alla tak- och övertäckningsuppgifter, där det ska monteras övertäckt altan, carport, uthus eller växthus. Trapetsplattor är lätta att montera med vanligt verktyg och kräver inte mycket tillbehör. Trapetsplattorna har olika livslängd – beroende på plastsorten.

RIATHERM® Kanalplasttak - Se mer på vår hemsida

RIATHERM® Kanalplasttak

Vårt breda RIATHERM program säkrar att du alltid kan hitta en kanalplastskiva som matchar ditt behov. Vi har ett sortiment av skivor som kan användas till alla typer av kanalplasttak där man har ett önskemål om en isolerande effekt tillsammans med ett bra flöde av ljus. I vårt RIATHERM sortiment hittar du skivor som passar till ditt behov när det handlar om tak till carportar, verandor, uterum eller vinterträdgårdar, där hög isolering och en värmereducerande effekt är önskvärt. RIATHERM består av klara, bronsfärgade, opalvita och tvåfärgade skivor i polykarbonat med komplett monteringssystem, i tjocklekar från 10 till 55 mm. Minimum lutning på taket: 3 cm per meter.

Click-Step® kanalplasttak - Se mer på vår hemsida

Click-Step® kanalplasttak

RIAS Click-Step® panelar är väldigt lätta att hantera i alla steg från taket hämtas hos återförsäljaren till monteringen på övertäckningen hemma. Click-Step® är en enkel och elegant taklösning till en läktlösning på carport, altan och oisolerade uterum. Eftersom panelen trycks in i varandra får du en alldeles plan ovansida på taket utan listor. – Observera att detta kräver en alldeles plan konstruktion med en taklutning på min. 9 cm per meter för att säkra en tät lösning. Inifrån kan du inte heller se någon form av synliga skruvar eller beslag. Taket levereras i klar vilket vi rekommenderar om du vill ha mest möjlig ljusinfall, om till exempel övertäckningen vänder mot nord. Om övertäckningen vänder mot syd rekommenderar vi opal vit för att få ett behagligt ljusinfall.

RiaKlik Kanalplasttak - Se mer på vår hemsida

RiaKlik Kanalplasttak

RiaKlik kanalplasttak är ett beständigt och mycket enkelt att montera. Panelerna är 10 mm tjocka och är uppbyggd i 4-skikts, vilket minskar risken för kondens. Varje panel har en svulst som trycks ner över en andra panelen. Detta gör att taket är 100% tät. Panelerna monteras med ett smart fäste som inte ska skruvas igenom panelen och som inte syns vara sig från botten eller från utsidan.

Onduline® takplattor - Se mer på vår hemsida

Onduline® takplattor

Om du vill ha en övertäckning av boden, lekstugan, vedtraven, carport, kolonistugan eller dylikt där du inte vill ha ljus genom plattan är den goda välkända Onduline® Bitumen korrugerade vågplatta det rätta valet.

Ska plattorna användas till en carport, kolonistugan eller dylikt rekommenderar vi, att det läggs ett undertak för att minska risken för kondensdropp som kan innehålla rester av tjära.

Onduline® ser ut som vanliga vågplattor. Med Onduline® plattan får du också ett tak som inte låter så mycket i regn- eller hagelskurar.

Plattor för takljusinsläpp - Se mer på vår hemsida

Plattor för takljusinsläpp

Ska du lägga ett fibercementtak på en lagerhal, ett ridhus eller annan sorts övertäckning där det krävs ett bra ljusinsläpp?

RIAS har en rad olika typer av båda enkeltskikts- och flerskiktsplattor. Vi har plattor för takljusinsläpp i flera tjockleker som passar för alla typer av fibercement plattor. Våra plattor för takljusinsläpp har en super kvalitet och är enkla att montera. De kan läggas var för sig eller i ett ljusband. Det finns många möjligheter.

SUNLUX® Sinus takplattor - Se mer på vår hemsida

SUNLUX® Sinus takplattor

SUNLUX® Sinus är en exklusiv lättvikts PVC platta som ser ut som en stålplatta men som är mycket enklare att hantera. Plattan är av hög kvalitet med 5 års reklamationsrätt på brott och 10 år på färgbeständighet. Plattan används till alla sorts övertäckningar i trädgården eller på carporten. Minimum taklutning 3 cm per meter. Taket får inte isoleras under plattorna.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår