AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 augusti 2016

Romantiska blomdekorationer till (bröllops)dukningen

Jag älskar att sitta ned vid ett fint dukat bord och att duka förstås...jag gillar det där extra piffet som man kan göra för att det ska bli extra fint. Det är liksom min grej, själva piffet.
Här har jag hittat en bild som jag fick en massa inspiration ifrån, bilden är från Blomsterfrämjandet där de visar hur man kan duka vid till exempel ett vinterbröllop. Blommorna går förstås att ändra beroende på årstiden. Men det fina är att man kan använda lite olika vaser, krukor, skålar och ljusstakar som vaser. Man behöver inte heller köpa massor av blommor för att få känslan av färgprakt. Perfekt om man ska duka flera bord så blir det lite billigare, man kan vad man har och dela upp buketterna och bara köpa några små krukväxter. Ingen vill ju ha blommor som döljer de som sitter på andra sidan bordet ändå.

Romantisk dukning Foto: Blomsterfrämjandet
Romantisk dukning Foto: Blomsterfrämjandet

Romantisk dukning med bland annat julstjärnor och nejlikor. Tack vare att det finns väldigt många färger och former på julstjärnor så kan de användas bordsdekorationer i olika stilar, inte bara juldukningar. Här har man använt rosa julstjärnor samt enstaka nejlikor, Germini och rosor i små dekorativa krukor och vaser, som är grupperade på en fin glasskiva. Allt blommor är förstås svenskodlade.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.blomsterframjandet.seNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inspiration

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår