AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 februari 2013

Romantiska tapeter som ser slitna och trasiga ut!

Kollektionen Nostlagic från Mr Perswall är fototapeter med mönster som ser ut som gamla slitna tapeter. Kollektionen beskrivs så här: "Det är bokstavligt talat en minnesvärd kollektion med mönster framtagna för att trigga igång barndomsminnen, känslan av den första kyssen eller mormors berättelse från förr".
Jag kan inte säga att jag kommer att tänka på någon första kyss, men dock får jag känslan av att kliva in i ett gammalt hus där tiden har satt sina spår. Men vill man då inte ha det slitet på riktigt? Eller är det fräschare med en tapet som faktiskt är hel, men som ser så där coolt slitet ut som det ska vara nu? Eller är det så att man ramlar baklänges av förskräckelse... Jag tror reaktionerna är olika men att det ändå finns en målgrupp för den här typen av tapeter. Det ska vara slitet nu och saker ska ha en historia. Se bara på bilden längst ned där tapeten ska se ut som gamla tidningar, så som man förr gjorde då man tapetserade. Varför inte ta gamla tidningar istället?

Nostalgica/Mr Perswall
Nostalgica/Mr Perswall

Blossom, Torn och Granny kostar 315 SEK/m2, alla från Mr Perswalls kollektion Nostalgic

Mr PerswallNyckelord:

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tapet

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår