AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 december 2010

Room + PUB = julshopping

Trots att jag bor i Stockholm har jag inte tagit mig tid för ett ordentligt besök på nya Room förrän i helgen. Room var länge Stockholms ledande inredningsbutik (om ni frågar mig och många andra) och låg på Kungsholmen. För drygt ett år sedan stängdes den butiken, men det dröjde inte länge innan den återuppstod på nya adress. Nu finns butiken på översta våningen i PUB på Hötorget.

Hela PUB har genomgått en förvandling och är idag, enligt mig, ett av stans bästa varuhus. Room passar perfekt in i det nya konceptet och trots att butiken är mindre än den gamla håller den samma höga klass. Jag och M:et var i stan för lite julklappsshopping igår och synade Room och PUB i sömmarna. Restaurang Publik, liksom större delen av övriga varuhuset, får högsta betyg. Förutom en massa bra kläder och redan nämnda Room, går det bland annat att finna Danska House Doctor, Himla och Lexingtons egna butiker. Blev lite shopping, dock ingen inredning och förstås inget jag kan visa. Tog några snapshots på Room med mobilen, kvalitet därefter. Inte varit där? Sväng förbi!

Room + PUB = julshopping

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Besök

Butik

Inspiration

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår