AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 mars 2013

Rosmönstrat och svart - vårnyheter hos Åhléns

Mycket svart och botaniska mönster finns med i vårens inredningskollektion hos Åhléns. Deras lilla fåtölj som heter Hedda och den lilla tygklädda bänken med samma namn (ej i bild) kommer i vår i en gul färg med rosmönster på. Samma mönster finns även på en provdocka med höj- och sänkbar fot i trä - kul inredningsdetalj och smart hängare för morgondagens outfit. Den randiga mattan är snygg att lägga flera omlott om man vill täcka upp en större yta på golvet. Botaniska mönster, i form av fjärilar och blommor, hänger med även under denna vår.

Åhléns Foto: Annika Rådlund
Åhléns Foto: Annika Rådlund

Provdocka med romantiska rosor 599 kr, runda speglar med kedja 99-129 kr, bord som skruvas fast i väggen 599 kr, fåtöljen Hedda 999 kr, fotpall Hedda 399 kr, fågelbur med plats för värmeljus 399 kr, randig matta i svart och vitt 599 kr/st. Allt hos Åhléns.


ÅhlénsNyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår