AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 september 2017

Roy Fares lanserar prylar för hemmabagare

På Formexmässan fanns konditorn Roy Fares på plats och visade upp resultatet av sitt samarbete med företaget Trade it. De har nämligen tagit fram en produktlinje för bakning som kommer att lanseras nu under hösten. I första skedet är det en vinklad palett, en blandskål i två storlekar, tårtskärare, provsticka, avsvalningsgaller, spritsset, kavel, bakform, tårtsnurra, slickepott, visp, bakförkläde och bakhanddukar som kommer. Men sedan ska det även komma mera.

Roy Fares lanserar en bakserie från hemmabagare
Roy Fares lanserar en bakserie från hemmabagare

Man får riktiga ha-begär tycker jag när man ser dessa fina bakprylar! Bra stadiga trähandtag, det gillade jag. Och det fina kakgallret som man kan lägga nygräddade kakor på var fint, det kan man även använda direkt på bordet tänker jag när man vill bjuda på nyggräddat direkt från ugnen. Och skålarna, mycket lyxigare och fina än många andra, och tårtfatet som man kan snurra på.... För att inte tala om den smarta tårtspaden! Jag tänker att det här kan vara bra jullkappar och presenter också till de som gillar att baka.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

tradeitlive.se/roy-faresNyckelord:

Inspiration

Kök

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår