AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 april 2014

Rum och trädgårdsmässan är igång 24-27 april

Idag drog Rum och trädgårdsmässan i Kista igång. Det är många som frågar om den är bättre än Nordiska trädgårdar som gick av stapeln på Stockholmsmässan (Älvsjö) för ungefär en månad sedan. Jag skulle nog säga att den här mässan är lite mysigare, för att den är lite mindre. Man kan gå runt och se allt på en dag. Dessutom tycker jag att den här mässan alltid lyckas få bra seminarier. Bo Rappne från Ulriksdals slottsträdgård är alltid fantastiskt bra, i år föreläser han under ämnet "Kärleken till trädgården". Frida Ramstedt från den kända designbloggen Trendenser pratar om Trendkoll för balkong. Nytt för i år är mässdelen Renovera & bygga nytt, där bland annat Johnnie och Mattias från TV-programmet Roomservice finns på plats för att bygga en friggebod och ge tips och råd. Och så kan man handla prylar för både hem och trädgård.

Rum och trädgårdsmässan är igång 24-27 april Foto: Annika Rådlund
Rum och trädgårdsmässan är igång 24-27 april Foto: Annika Rådlund

Får det lova att vara en skylt? Om man drömmer om en perfekt trädgård men aldrig riktigt når dit - så kanske den här skylten passar. Sett på Rum och trädgård i dag på Kistamässan.

Rum och trädgårdNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inspiration

Mässor

Nyheter

Tips

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår