AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 oktober 2018

Rusta för hemmaträningen med snygga yogaprylar i kork!

Här är en lansering som jag verkligen ser fram emot, lite otippat så kommer dessa vrålsnygga yogaprylar från Rusta!  Yogamattan är tillverkad i TPE, yogablocket, foam roller och massagebollar är tillverkade av återvunnen kork som kommer från restprodukter och alla etiketter är tryckta på återvunnet papper. Så himla bra!

De här kan man ju till och med ha framme hemma, hur fina som helst! Och som man brukar säga: den bästa träningen är den som blir av - och kanske är det lättare till att man gör lite övningar om prylarna ligger framför näsan på en.... Det är ju också kul att göra övningar ihop med kidsen, och det kan ju även locka till kullerbyttor och annat om yogamattan ligger på vardagsrumsgolvet.

Yogamatta, Yogablock, foam roller och massagebollar från Rusta.
Yogamatta, Yogablock, foam roller och massagebollar från Rusta.

Rusta lanserar nu en ny kollektion yogaprodukter som både är snälla mot miljön och din plånbok. Under 2019 väntas flera spännande lanseringar från Rusta och med den nya yogakollektionen vill man uppmuntra till hemmaträningen och inspirera till en härlig start på det nya året - tyvärr får vi hålla oss på den vanliga mattan tills vecka 3 2019 då dessa godbitar lanseras.

Priserna kommer att ligga på mellan 99 kr och 299 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.rusta.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår