S:t Eriks AB

Visa alla produkter från: S:t Eriks AB

Marksten & natursten från S:t Eriks AB

GATSTEN - Se mer på vår hemsida

GATSTEN

Gatsten har haft en självklar plats i våra utemiljöer i århundraden och bli aldrig omodernt. Gatsten fungerar lika bra på offentliga platser som i trädgårdens gångar. S:t Eriks erbjuder ett stort sortiment av svensk, portugisisk och asiatisk gatsten i en stor variation av färger.

HÄLLAR - Se mer på vår hemsida

HÄLLAR

Naturstenshällar skapar ett exklusivt intryck. S:t Eriks hällar kommer i flera olika variationer för att du enkelt ska hitta det du söker. Olika hällar har olika egenskaper, därför är det viktigt att välja rätt material för ändamålet. Granit är okänsligt för halkbekämpning med tösalt och passar på gångvägar och i trappor, medan kalksten vittrar sönder av salt. Tänk också på att slipade, polerade eller sågade plattor blir hala vid väta.

MARKSTEN - Se mer på vår hemsida

MARKSTEN

Använd markbeläggningar av marksten för att skapa konsekventa och underhållsfria miljöer i stadsrummet och i privata trädgårdar. Markstenar finns i många former och med olika ytstrukturer och kantutföranden och det är lätt att hitta sin personliga favorit. Markera, avgränsa eller bind ihop ytan med olika kulörer och mönsterläggningar för att få ett intressant och spännande resultat.

MURAR OCH BLOCK - Se mer på vår hemsida

MURAR OCH BLOCK

Det finns en mur för varje anläggning, ett murblock för varje smak och en design för varje önskemål. Vårt breda sortiment av murar och murblock ger spelrum för specialanpassade lösningar. Här finns system av murblock som stöttar, markerar och binder samman skilda rum till en väl fungerande utomhusmiljö.

PLATTOR - Se mer på vår hemsida

PLATTOR

Den släta betongplattan är en designklassiker som används lika flitigt nu som när den började tillverkas. Vi varierar kanter, struktur och mönster för att du ska hitta funktionella beläggningar för alla tillfällen. Det är många faktorer att ta hänsyn till när det gäller val av markbeläggning. Hos oss finner du många möjligheter oavsett om du planerar för en offentlig mötesplats med beläggning av markplattor eller en privat villaträdgård med gångplattor av betong eller natursten.

UTSMYCKNING - Se mer på vår hemsida

UTSMYCKNING

Ge din trädgård lyxiga detaljer med våra utsmyckningsprodukter i granit. Skapa en vacker gång till din favoritplats i trädgården med vår stegsten, placera en granitbänk där du kan sitta och njuta av trädgårdens vackra miljö eller ge poolen det där lyxiga avslutet som bara granit kan skapa. Granit är ett tidlöst material och kommer i många former och nyanser och ger dig en lyxig prägel på anläggningen.

Lokala återförsäljare