AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 februari 2017

Så enkelt kan det vara att placera en pool i trädgården!

Det finns ju verkligen hur många pooler, spa-bad och badtunnor som helst att välja på. Det som kanske är gruvsamt för många är förarbetet som ska göras på marken innan man monterar dit en stor pool. Men det finns mindre modeller som kan placeras ovan mark som det inte krävs så mycket förberedande arbete.Jag har precis läst igenom information om Folkpools modeller Family och Garden till exempel, där räcker det att gräva ur 1–2 dm jord där den ska stå och sedan lägga på ett bärlager innan man börjar montera poolstommen.
 Om man inte behöver göra stora grävarbeten i trädgården så spar man ju både tid och pengar. Family är tillverkad helt i tryckimpregnerat trä och kommer i delar som enkelt förankras med varandra.Både Family och Garden passar även på sluttande tomter. Då gräver du helt enkelt ner halva poolen och har halva ovan jord.

Poolerna Garden och Family  Foto: Folkpool
Poolerna Garden och Family Foto: Folkpool

Familypoolen är uppbyggd som en traditionell timmerstuga där reglarna hakas i varandra. Detta ger en stadig konstruktion som är lätt att bygga ihop.
Poolmodellen Garden levereras i färdiga väggsektioner med hörnbeslag och eftersom den behöver kläs in ska det tilläggas att den kan ansluta till en trall utan ett större arbete. 

Family Baddjup: 1,05 m. Storlekar: 4,15 m och 5,05 m i Ø samt 4x6,4x1,2 m. Prisexempel: 4,15 m, 39 600 kr (komplett paket).
Garden Baddjup: 1,2 m. Storlekar: 3,9 och 4,85 m i Ø samt 3,6x5,1 m och 3,6x6,6 m. Prisexempel: 3,9 m, 56 910 kr (komplett paket).


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.folkpool.seNyckelord:

Bygg

Inspiration

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår