AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

7 februari 2016

Så får du ordning i förrådet och garaget

För ett par dagar sedan så var jag på en visninge för säsongens nyheter. Det var som en liten minimässa med olika lösningar för hus och hem. Orthex var på plats och visade hur man kan få ordning i röran. De hade gjort en hylla hur det kan se ut innan organiseringen och hur det kan se ut efter. Det är ju väldigt stressande om man inte hittar saker. Flytvästen som kanske bara används någon gång per sommar, de uppblåsbara badleksakerna, cyklopen osv. I de här förvaringslådorna så ligger de skyddade, men kan se vad som är i lådorna och det finns lappar att skriva innehållet på. Man blir riktigt städsugen på bara tanken!

SmartStore Classic från Orthex  Foto: Annika Rådlund
SmartStore Classic från Orthex Foto: Annika Rådlund

Ordning oredan gör livet lite enklare.
SmartStore är stapelbar och med insatslådor som tillbehör är det enkelt att organisera och skapa ordning. Modellen Classic kostar från cirka 25 kr och finns i storlekar från 1 till 70 liter.

SmartStore Classic-serien har idag också fått sällskap av flera specialutvecklade serier; SmartStore Dry – med extra tättslutande lock som tål både regn och kyla, SmartStore Colour i färgglada kulörer, och SmartStore Pro – en serie för särskilt tunga och vassa objekt. 

Tidigare inlägg:
Så skapar du ordning och reda i barnrummet
O
rganisera kaoset på hemmakontoret

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.orthexgroup.se

 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår