AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 september 2016

Så här ser Kählers nya vaser ut

Kählers vaser har ju verkligen varit en inredningshit de senaste åren, de randiga Omaggio vaserna finns antagligen i var och vartannat hem just nu. På Formex presenterade de sina nya vaser, och nu kommer det en vas i glas, den första som de har i sitt sortiment eftersom allt annat är i porslin. Glasvasen heter också Omaggio och är även den är dekorerad med ränder. Vi får se om den blir lika populär som orginalet.
En annnan av nyheterna i deras sortiment är att vasen Hammershøi nu även kommer i en plommonfärg och även i miniatyrformat för blommor i typ Tussilagostorlek. Jag har en av de större Hammershøivaserna och det är den jag använder mest hemma, den passar lika bra till tulpaner som till rosor och liljor. Vasens form gör att buketterna får en jättefin form, så den kan jag verkligen rekommendera.

Kählers Hammershøi och Omaggio i glas Foto: Annika Rådlund
Kählers Hammershøi och Omaggio i glas Foto: Annika Rådlund

Hammershøi (vasen i porslin)  finns i flera olika färger och storlekar, nyheterna som presenterades på Formexmässan var plommonfärgen och de små minivaserna.

Modellen Omaggio kommer nu även i klart, stålgrått och rosa glas (bilden längst upp till höger) , den sistnämda färgen heter "blomme" på danska. Så det blir väl blomma eller blomster på svenska då...

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.kahler.comNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår