AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 maj 2016

Så snyggt med natur i badrummet!

Vedum har nyligen lanserat en ny lucka, Light Wood, som har en lite sträv struktur och är inspirerat av drivved. Om man i övrigt vill ha ett vitt badrum, så är det här ett fantastiskt sätt att få in lite värme. Helvitt kan annars ge en lite steril känsla, tycker jag. Luckans melaminyta gör dessutom att den är slittålig och högskåpet ger gott om förvaring och det gillar vi! Jag har själv ett högskåp i badrummet och det är jag verkligen supernöjd med. Rummet känns mindre rörigt om man kan ställa undan alla flaskor, tuber och annat.

Free tvättställ och skåp Light Wood från Vedum
Free tvättställ och skåp Light Wood från Vedum

Så snyggt med träkänsla i badrummet! "Att ta in naturen" i inredningen är ju trendigt också. Trä tillsammans med vitt och svala kulörer eller pastell...love it!

Free tvättställspaket 615 mm Compact 7.006 kr, Underskåp Light wood, handtag nr 55 i svart/krom och tvättställ i porslin.
Spegel 3.298 kr 600x720 mm med blank aluminiumram och spegelbelysning Nite LED 305 krom. Högskåp Free bas, 4.817 kr/st 500 mm. Light wood, handtag nr 55 i svart/krom.
Priserna är från februari i år så de borde vara aktuella.
www.vedum.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Badrum

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår