Saga - ny husmodell från Älvsbyhus

Saga - ny husmodell från Älvsbyhus
Senaste statistiken från Byggfakta, som visar antalet ansökta bygglov 2013, visar att Älvsbyhus fortsatt bibehåller platsen som Sveriges största hustillverkare. Vilket bolaget nu varit under hela 2000-talet, det vill säga de senaste 14 åren. Det senaste från dem är en helt ny husmodell "Saga", vars första hus blir inflyttningsklart nu i januari. Namnet har husmodellen fått efter en av gudinnorna i asamytologin, samtliga husmodeller i Älvsbyhus svenska husprogram har namn från asatron.
Efterfrågan av hus som passar på mindre tomter ökar, därför har denna modell tagits fram för att möta detta behov, genom ett vinkelhus med övervåning. Det blir förstås en väldigt fin, vindskyddad uteplats där i vinkeln. Det gäller bara att placera huset i rätt väderstreck så får man en skön solig plats där.
Huset har högre väggar och övervåning på ena delen av huset, det har en öppen planlösning och ett stort kök med gott om plats för umgäng. Förhöjt väggliv ger extra rymd och luft på övervåningen när den är inredd. Husmodellen blir också en jubileumsmodell, eftersom Älvsbyhus firar 70 år 2014.

Fakta Saga: 4 rum och kök Bostadsyta: 125,8 m² Inkl. övervåning: 174,6 m²

Vår nya husmodell Saga är ett helt nytt vinkelhus med övervåning och förhöjt väggliv på ena delen av huset. Med en öppen planlösning och ett stort kök erbjuder Saga gott om plats för umgänge och familj. Då huset är försett med förhöjt väggliv skapas extra rymd och luft på övervåningen efter att du inrett den.
Saga passar bra till den smala eller lite mindre tomten – och för dig som söker ett stort hus med möjlighet att själv utforma övervåningen efter dina behov. Uteplatsen ligger i ett skyddat läge inne i vinkeln. Sovrummet på 17,8 m² kan tas bort för att få ett större vardagsrum. Saga kan kombineras med carport/garage. Husmodellen kan även fås spegelvänd.

Första husen kommer att levereras i början av 2014. Modellen är ute för försäljning från april månad och kommer att presenteras mer på den nationella villavisning i hela Sverige som Älvsbyhus genomför 20-21 april.

 

Älvsbyhus - Saga

Facebook Twitter Google Plus Google Plus