AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 mars 2016

Sagaforms kaffekanna har vunnit pris igen!

Nu har Sagaforms kaffekanna ”Accent Coffee Can” fått ännu ett pris. 2014 vann den priset Formex Formidable, som är Formexmässans pris för design och funkgiont och nu har den även fått Red Dot Award, Best Product Design 2016! Wow, säger jag! Det här måste vara typ världens bästa kanna då? Red Dot Award är ett tyskt pris som ibland kallas för ”nobelpriset i design” och det delas årligen ut till innovativa designlösningar över hela världen. En jury bestående av 41 medlemmar har i år bedömt ett rekordstort antal produkter, 5 214 stycken, från 57 olika nationer. Och den här har alltså fått utmärkelsen Bästa produkt design.

Accent Coffee Can från Sagaform
Accent Coffee Can från Sagaform

Sagaforms kaffekanna ”Accent Coffee Can” är formgiven av Gustav Hallén. Kaffekannan (jag kallar dem för kaffetermos) är ergonomiskt utformad och har ett greppvänligt handtag i gummi som ska göra det lätt att hälla. Kaffekannan finns i fyra färger; Svart, vit, röd och turkos. Och korkarna finns också i ett flertal färger. Den rymmer 1 liter, är 31 cm hög och är tillverkad av polypropen med enn glasinsats.

Tidigar inlägg:
Vinnaren av Formex Formidable - en termos från Sagaform

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.sagaform.seNyckelord:

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår