AlltomBostad
 

Sanera lukt, virus och mögel

Sanera lukt, virus och mögel

S A N E R I N G S S P R A Y med praktisk 180°dispenser. Tar bort, virus, mögel, bakterier och lukt. Metallfiltret placerat inuti adaptern ger en mindre direkt leverans och en jämn 180 °spridning.

EGENSKAPER
Finns i två storlekar (200 ml och 400 ml) med en doft av lavendel denna NYA rengöringsspray har en mycket fin nebulisering som gör att den avdunstar mycket snabbt och lämnar inget skum eller rester. Fläckar inte inredning eller textilier.

ANVÄNDNING
Lämplig för en hygienbehandling av luftkonditioneringssystem för både civilt och industriellt bruk. Praktiskt och säkert för luftkonditionering i fordon. Effektiv användning för fullständig sanering av virus, bakterier, mögelsporer och dålig lukt i alla miljöer. (200 ml-formatet är perfekt för att behandla en bil), stäng fönstren och slå på luftkonditioneringen i återcirkulationsläge. Sätt i produkten i bilen vrid den praktiska kranen moturs, låt produkten helt nebulisera tills den tar slut.

VAD ÄR DET?
Det är en renande spray /alkoholhaltig lösning som garanterar effektiv rengöring av luftkonditioneringssystem, för bilen garaget, hushållet och i professionella miljöer.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår