AlltomBostad
 
Santex System AB

Visa alla produkter från: Santex System AB

Uterum & Inglasningar från Santex System AB

Cellplastisolerade tak - Se mer på vår hemsida

Cellplastisolerade tak

Ytterligare en innovativ Santex-lösning! Denna platta har en isoleringskärna med en ljuddämpande effekt. Den stoppar både solljus och stark värmestrålning. U-värdet på takplattan är mycket lågt. Går att få vit på både ovan- och undersidan alt. aluminiumfärgad RAL 9006 på ovansidan och vit undersida.

Eketånga - Se mer på vår hemsida

Eketånga

Eketånga har ett pulpettak i opalfärgad kanalplast som ger ett mjukt och filtrerat ljusinsläpp i ditt uterum. De brutna hörnen blir en snygg detalj som ger ditt uterum ett trevligt yttre. Eketånga går att få i såväl sommar- höst- och vinterutförande, helt beroende på hur dina behov ser ut.

Fasadpartier Extend - Se mer på vår hemsida

Fasadpartier Extend

För ljusälskaren rekommenderar vi fasadpartier. Antingen som en stor öppen port från golv till tak ut till trädgården eller som en övergång mellan huset och uterummet. Ett fasadparti ökar inte bara värdet på huset, det höjer garanterat trivselfaktorn. En god investering, helt enkelt.

Fasta partier - Se mer på vår hemsida

Fasta partier

Rum för mer liv och lust och som utökar din boendekomfort. Komplettera gärna med fasta och mallskurna partier till dina övriga skjutbara eller vikbara fasadpartier. Glasfasaden med sina stora glasytor ger ljusinsläpp från flera håll.

Glaspartier Elegance - Se mer på vår hemsida

Glaspartier Elegance

Santex skjutbara dörrpartier med härdat enkelglas. Tillverkning sker exakt efter dina önskemål och är av högsta kvalitet i varje detalj. Delningen av ett glasparti med alla dörrar i samma storlek är bara ett exempel på Santex kvalitetstänk!

Santex Elegance är glaset för dig som vill bygga ett uterum där du och dina nära kan sitta under vår- och sensommarsäsongen.

Glaspartier Elegance + - Se mer på vår hemsida

Glaspartier Elegance +

Förläng huset ut i grönskan. Uterum är perfekt för dig som vill förlänga sommarsäsongen. En personligt utformad uterumiljö att mysa i med naturen alldeles utanför knuten. Varje dag, under hela våren, sommaren och hösten!

Aluminiumprofilerna har inte bara mjuka, vackra linjer. De är dessutom tysta och stabila, med mycket god tätning. Dolda infästningar i de fasta partierna och inbyggt lås bidrar till det exklusiva uttrycket. Färgsätt aluminiumprofilerna, med någon av de hundratals kulörer som finns i RAL-skalan eller välj någon i vår exklusiva färgkollektion Futura. Hur snyggt kan det bli?

Glaspartier Extend - Se mer på vår hemsida

Glaspartier Extend

Med Extend behöver du inte bekymra dig över vädret utanför. Ditt uterum blir som en tillbyggnad med ett U-värde nästan i klass med en yttervägg.

Glaspartier Superior - Se mer på vår hemsida

Glaspartier Superior

Den tekniska specifikationen och rummets energivärden är imponerande, U-värde 1,5* på partier och rum. Hemligheten är unika lösningar och en snillrik konstruktion som minimerar onödigt värmeläckage. Varje Santex uterum och vinterträdgård tillverkas efter kundens mått och anpassas efter varje kunds unika behov för att på ett naturligt sätt smälta samman med befintlig byggnad. Glaspartiernas maxmått är generösa, höjden är hela 2 400mm.

Vi säljer drömmar till förmånliga priser, utan tilläggskostnader och dolda avgifter.

Glastak - Se mer på vår hemsida

Glastak

Att välja ett glastak är en lösning som ger frihetskänsla och sätter en exklusiv prägel på ditt uterum. Fördelarna är också lätta att se: du får fri syn upp mot den knallblå himlen när du slappar under soliga dagar och kan räkna stjärnorna när du sitter och filosoferar framåt småtimmarna. Santex erbjuder 5 års garanti. Santex Glastak håller hög kvalitet och består av isolerglas i tvåskikt där ovansidan är härdat säkerhetsglas och undersidan är med laminerat glas. Lamellglas minskar UV-strålningen och därmed risken för blekning av textiler.

Lervik - Se mer på vår hemsida

Lervik

Lervik är ett klassiskt uterum som passar till de allra flesta husmodeller. Med sina brutna hörn och sadeltak får rummet en form som smälter in bra med ditt hus. Lervik finns ­i ­varianter med glaspartier för alla säsonger – både sommar, höst och vinter. Taket är opalfärgad kanalplast (16–50mm).

Mellbystrand - Se mer på vår hemsida

Mellbystrand

Mellbystrand kommer med pulpettak i glas vilket ger ett ljust uterum med en härlig känsla av rymd. Rummet har brutna hörn och går att få i höstutförande med Elegance+-profiler respektive vinterutförande med våra Superior-partier.

Norrviken - Se mer på vår hemsida

Norrviken

Norrviken har ett robust tak i bandplåt med mycket god isoleringsförmåga. Bandplåt är dessutom ett utmärkt val när du vill att ditt uterum ska harmoniera med taket på ditt hus. Uterummet Norrviken finns både med Elegance+ och med Superiorpartier för höst- respektive vinterbruk.

Plåttak - Se mer på vår hemsida

Plåttak

Santex isolerade bandplåttak kan bidra till ett mer enhetligt utseende på ditt rum i förhållande till din befintliga husmiljö. Plåttaket håller mycket hög kvalitet. Taket är fyllt med isolering på 50 mm med ett U-värde på 0,7 och vid isolering 100 mm är U-värdet 0,35. Ett isolerat plåttak är det mest energieffektiva valet.

Polykarbonattak - Se mer på vår hemsida

Polykarbonattak

Kanaltaken tillverkas i polykarbonat. Starkt och slagtåligt, med bra ljusgenomsläpp. Takplattorna finns i olika tjocklekar med olika isolerande egenskaper. Santex kanaltak har lång livslängd. Vi har dessutom försett det med ett skyddande UV-skikt på båda sidor. En unik Santex-lösning som gör att taket inte gulnar.

Skälvik - Se mer på vår hemsida

Skälvik

Skälvik har pulpettak i glas som gör att du kan njuta av utsikten åt alla håll! Uterummet finns med glaspartier för höst och vinter vilket gör att du kan tillbringa större delen av året i ditt Skälvik. Komplettera med solskyddsglas för soliga och varma sommardagar!

Skjutdörrar - Se mer på vår hemsida

Skjutdörrar

En ny medelpunkt i huset – den skjutbara glasfasaden. Fyller allas behov och önskemål – året runt. Med Santex glasfasad av skjutdörrar skapas en ljus och attraktiv hemmiljö med skön utsikt mot omgivande natur.

Santex Fasadpartier är avsedda att användas i fasaden och har en nyutvecklad konstruktion som smälter in naturligt ute och inne.

Steninge - Se mer på vår hemsida

Steninge

Steninge är ett fyrkantigt uterum med pulpettak i bandplåt, vilket är vårt allra mest energieffektiva takmaterial. Rummet finns för höstbruk med profilen Elegance+ och med profiler ur Superior-serien för användning i princip året runt.

Strandlyckan - Se mer på vår hemsida

Strandlyckan

Strandlyckan har ett pulpettak i energieffektiv bandplåt och de brutna hörnen blir en snygg detalj som lyfter designen. Du kan få rummet Strandlyckan med våra glaspartier Superior för bruk i princip året runt eller med den något enklare profilen Elegance+ som ger en lång och härlig höst i ditt uterum.

Torekov - Se mer på vår hemsida

Torekov

Uterummets brutna hörn och sadeltaket i glas skapar en exklusiv helhet och en fantastisk känsla av rymd. Torekov går att få i höstutförande med våra Elegance+-profiler och i vinterutförande med profiler ur vår Superior-serie.

Tylösand - Se mer på vår hemsida

Tylösand

Tylösand är ett klassiskt fyrkantigt uterum med pulpettak som går att få både med enkelglas för sommarbruk och med dubbelglas för höst- och vinterbruk. Taket på Tylösand är av kanalplast och ger ett bra och filtrerat ljusinsläpp.

Vikdörrar - Se mer på vår hemsida

Vikdörrar

Ge ditt vardagsrum, sovrum eller kök en härlig utekänsla. Med Santex glasfasad av vikdörrar skapar du ett stort öppet panorama ut mot naturen. Utmärkt även som flytande övergång mellan hus och uterum/vinterträdgård/allrum.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår