AlltomBostad
 
Santex System AB

Visa alla produkter från: Santex System AB

Yttertak & taktillbehör från Santex System AB

Cellplastisolerade tak - Se mer på vår hemsida

Cellplastisolerade tak

Ytterligare en innovativ Santex-lösning! Denna platta har en isoleringskärna med en ljuddämpande effekt. Den stoppar både solljus och stark värmestrålning. U-värdet på takplattan är mycket lågt. Går att få vit på både ovan- och undersidan alt. aluminiumfärgad RAL 9006 på ovansidan och vit undersida.

Glastak - Se mer på vår hemsida

Glastak

Att välja ett glastak är en lösning som ger frihetskänsla och sätter en exklusiv prägel på ditt uterum. Fördelarna är också lätta att se: du får fri syn upp mot den knallblå himlen när du slappar under soliga dagar och kan räkna stjärnorna när du sitter och filosoferar framåt småtimmarna. Santex erbjuder 5 års garanti. Santex Glastak håller hög kvalitet och består av isolerglas i tvåskikt där ovansidan är härdat säkerhetsglas och undersidan är med laminerat glas. Lamellglas minskar UV-strålningen och därmed risken för blekning av textiler.

Plåttak - Se mer på vår hemsida

Plåttak

Santex isolerade bandplåttak kan bidra till ett mer enhetligt utseende på ditt rum i förhållande till din befintliga husmiljö. Plåttaket håller mycket hög kvalitet. Taket är fyllt med isolering på 50 mm med ett U-värde på 0,7 och vid isolering 100 mm är U-värdet 0,35. Ett isolerat plåttak är det mest energieffektiva valet.

Polykarbonattak - Se mer på vår hemsida

Polykarbonattak

Kanaltaken tillverkas i polykarbonat. Starkt och slagtåligt, med bra ljusgenomsläpp. Takplattorna finns i olika tjocklekar med olika isolerande egenskaper. Santex kanaltak har lång livslängd. Vi har dessutom försett det med ett skyddande UV-skikt på båda sidor. En unik Santex-lösning som gör att taket inte gulnar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår