AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 februari 2010

Sätt färg på dukningen

av: Mumlan Nyhlin

Här kommer ett kul dukningstips som passar mer än väl in i den rådande kreativitetstrenden! Enkelt att fixa på egen hand med hjälp av tomma färgburkar, lite målarfärg, tygservetter (gärna i olika modeller) och eventuellt lite textilfärg. Snyggt att matcha olika färger, eller nyanser, i en grupp.

Tygservetter, eller kökshanddukar som du delar och fållar, är billigt och enkelt att få tag i. Vill du få samma färg på allihop köper du lite textilfärg i dagligvaruhandeln. Passa på att färga in din solkiga linneservetter när du ändå är på gång! 

Hos färghandeln köper du provburkar, billigare och smartare om du bara behöver lite färg. Har du inga tomma färgburkar funkar det lika bra med större konservburkar. Se bara till att få bort de taggiga kanterna som servetterna kan fastna i. Varför inte låta ett par penslar stick upp bland servetterna också?! 

Hade jag haft ett litet torp hade nog den här idén fått följa med på ett par grillfester i sommar! Kanske en kul idé för ett barnkalas också?! 

servetter i målarburk

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

De är burkarna är fotade på Formex pessfrukost tidigare i våras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår