AlltomBostad
 
Scanmont

Visa alla produkter från: Scanmont

Luftvärme & Inneklimat från Scanmont

GREE AMBER LUFTVÄRMEPUMP - Se mer på vår hemsida

GREE AMBER LUFTVÄRMEPUMP

En toppmodell som är effektiv och miljövänlig. Inomhusdelen är designad att distribuera värme effektivt. Den nya innovativa teknik möjliggör att värmepumpen får högsta energiklass A+++ i både värme- och kyldrift.

GREE FAIRY LUFTVÄRMEPUMP - Se mer på vår hemsida

GREE FAIRY LUFTVÄRMEPUMP

Världens största värmepumpstillverkare, Gree har lanserat den nya luftvärmepumpen Fairy. Den smäckra, rundade och vita inomhusenheten är mycket lämpad för våra skandinaviska ljusa hem. Fairy är både miljövänlig och mycket effektiv.

GREE CONSOLE GOLVMODELL LUFTVÄRMEPUMP - Se mer på vår hemsida

GREE CONSOLE GOLVMODELL LUFTVÄRMEPUMP

Är ett perfekt val när det inte finns möjlighet för en traditionell vägghängd inomhusdel. Console blåser ut luften på ovansidan men med ett enkelt knapptryck på inomhusdelen blåser den även ut luften ur det nedre utblåset. På så sätt får man en jämt fördelad värme. På sommaren när luftkonditioneringen används riktas det svala luftflödet uppåt, vilket är optimalt när värmepumpen används som AC. Eftersom den varma luften stiger och Console blåser den svala luften uppåt blandas dessa och en behaglig temperatur uppnås.

GREE MULTI SPLIT - Se mer på vår hemsida

GREE MULTI SPLIT

GREE Multi Split luftvärmepump med sina två inomhusdelar passar bra till att värma upp eller kyla ner både bostäder och kontor. Den snygga vita ytan på inomhusenheten passar fint in i både hemmet och på kontoret. För bästa komfort, ställs rumstemperaturen in steglöst med +1 °C noggrannhet från +16°C till +30°C i värmeläge. Detta säkerställer att inomhustemperaturen är precis rätt. GREE Multi split luftvärmepump har även en +8°C underhållsfunktion.

LG PRESTIGE PLUS LUFTVÄRMEPUMP - Se mer på vår hemsida

LG PRESTIGE PLUS LUFTVÄRMEPUMP

Styr din värmepump via internet med din Android eller iOS telefon eller andra smart enheter. Denna avancerade teknik ger dig högsta möjliga bekvämlighet.
Den effektiva plasma loniseraren skyddar dig från illaluktande och skadliga ämnen i luften med över 3 miljoner ioner för att inte endast rena luften utan också omgivande ytor för ett säkrare hem.
LG Värmepumpar är mycket tysta, endast 19 dB ljudnivå.

LG DELUXE PLUS - Se mer på vår hemsida

LG DELUXE PLUS

Styr din värmepump via internet med din Android eller iOS telefon eller andra smart enheter. Denna avancerade teknik ger dig högsta möjliga bekvämlighet.
Den effektiva plasma loniseraren skyddar dig från illaluktande och skadliga ämnen i luften med över 3 miljoner ioner för att inte endast rena luften utan också omgivande ytor för ett säkrare hem.
LG Värmepumpar är mycket tysta, endast 19 dB ljudnivå.

TOSHIBA DAISEIKAI 9 - Se mer på vår hemsida

TOSHIBA DAISEIKAI 9

Toshiba Daiseikai 9 luftvärmepump har uppvärmning och kylning med högsta effektivitet, kombinerat med ett högt SCOP, upp till 5.30, innebär att du får bästa prestanda året runt.

Daiseikai 9 erbjuder mycket bra kapacitet oavsett yttre villkor. Detta har bekräftats i tester av tredje part utförda i Skandinavien.

TOSHIBA SHORAI LUFTVÄRMEPUMP - Se mer på vår hemsida

TOSHIBA SHORAI LUFTVÄRMEPUMP

Toshiba Shorai luftvärmepump erbjuder maximal komfort ner till -25°C. Garanterat varmt oavsett väder. Toshibas unika funktion med forcerad avfrostning gör värmepumpen optimal även i de tuffaste klimaten.
Toshiba Shorai luftvärmepump är energieffektiv och har energiklass A++/A++ i både värme och kyla, kombinerat med SCOP på 4,60.

TOSHIBA MULTISPLIT LUFTVÄRMEPUMP - Se mer på vår hemsida

TOSHIBA MULTISPLIT LUFTVÄRMEPUMP

Toshiba Multisplit luftvärmepump är försedd med Toshiba DC hybrid inverter, vilket är en garanti för bra prestanda samt driftsäkerhet. Toshiba Multisplit passar utmärkt till större lokaler med fler rum. Ex. kontor.

Frånluftsvärmepump ComfortZone Exellence - Se mer på vår hemsida

Frånluftsvärmepump ComfortZone Exellence

ComfortZone Exellence har kvalificerade flödesberäkningar av såväl varmvattenflöde som luftflöde ger, tillsammans med en kraftfullare kompressor, produkten en högre verkningsgrad.

ComfortZone har en elektronisk expansionsventil som styr kylkretsen på ett noggrannare sätt och den är mycket tystare i drift än andra frånluftsvärmepumpar.

VÄRMEFÖRFLYTTARE MOBAIR 4100 - Se mer på vår hemsida

VÄRMEFÖRFLYTTARE MOBAIR 4100

Mobair 4100 är en ny unik värmeförflyttare, som energieffektivt delar den varma eller svala luften jämt till olika utrymmen. Med Mobair 4100 kan värmepumpens eller spisens värme delas till andra rum. Då de svala utrymmena värms upp förmånligt. På sommaren kan man förflytta sval luft som en värmepump producerar tex till sovrummet. Mobair 4100 värmeförflyttare kan användas hemma, i byråer – överallt där man vill ta nytta av luftcirkulationen och förbättra luftkvaliteten.

FRISKLUFTSVENTILER - Se mer på vår hemsida

FRISKLUFTSVENTILER

Friskluftsventilerna behövs för att kunna leda in lika mycket ersättande färsk luft utifrån som ventilationssystemet för ut. Den normala mängden av färska ersättningsluft för två personer i sovrummet är 20×20 m³/h eller 40 m³/h. Under de kalla dagarna kan man förminska mängden med 40%. Med Mobair-friskluftsventilerna flödar uteluften in dragfritt även under vintertiden. Luften är väl filtrerat och energikonsumtionen är liten.

KING POST LUFTAVFUKTARE - Se mer på vår hemsida

KING POST LUFTAVFUKTARE

King Post luftavfuktaren är en effektiv lösning för att kontrollera luftfuktigheten inomhus.

Källare, garage, grovkök och stugor mm. som utsätts för fukt är typiska användningsområden för King Post:s luftavfuktare. Maskinen är utvecklad för maximal driftsäkerhet och är lätt att använda

GREE LUFTRENARE 320-A - Se mer på vår hemsida

GREE LUFTRENARE 320-A

GREE luftrenare 320-A är en produkt från världens största tillverkare av luftbehandlingsprodukter. Denna högeffektiva luftrenare filtrerar inomhusluften genom aktivt kol- och HEPA filter. (HEPA= High Efficiency Particulate Arrestance)

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår