AlltomBostad
 
Scanmont

Visa alla produkter från: Scanmont

Ventilation från Scanmont

Luftkonditionering GREE BORA AC - Se mer på vår hemsida

Luftkonditionering GREE BORA AC

GREE Bora AC, kyler snabbt ner den varma inomhusluften och passar därför perfekt både till kontoret och hemmet.

Den snygga eleganta vita ytan på inomhusdelen gör att den smälter in fint i rummet oavsett om den sitter i hemmet eller på kontoret. Den är dessutom tyst, diskret och styrs med en lättanvänd fjärrkontroll.

Luftkonditionering GREE Shiny AC - Se mer på vår hemsida

Luftkonditionering GREE Shiny AC

Shiny 3,5 kW är en portabel AC från världens största tillverkare av luftkonditionering och värmepumpar, (GREE Electric Appliances).

Den här kraftfulla portabla enheten ger svalka både till kontoret och hemmet. Tack vare den höga kvaliteten och den eleganta designen så passar den fint in i de skandinaviska hemmen.

Med justerbara luftledare blir kylningen lätt att kontrollera. Den är med sin klara kontrollpanel och enkla fjärrkontroll lätt att placera och använda.

Luftkonditionering GREE Shark AC - Se mer på vår hemsida

Luftkonditionering GREE Shark AC

Gree har lanserat en toppmodern luftkonditionering, Gree Shark AC. Den eleganta Gree Shark kyler effektivt ner en husbil eller husvagn. Den smala designen gör att den passar till flesta fordon. Med Gree Shark kan du njuta av den svala,sköna luften var du än är. Enheten är tyst och enkel att installera.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår