Schneider Electric

Visa alla produkter från: Schneider Electric

El, Strömbrytare från Schneider Electric

Timer, Exxact Primo - Se mer på vår hemsida

Timer, Exxact Primo

Bild av WDE008330 Schneider Electric
Timer, Exxact, Primo, 2-pol, elektronisk, infälld, 15-8h, IP21, skruvanslutning, Blisterpack, Vit

Exxact Design - Se mer på vår hemsida

Exxact Design

Det finns både klassisk vriddimmer och den modernare tryckdimmern i sortimentet. Det finns även med LED-belysning, som tänds automatiskt när belysningen inte är på, så att dimmern syns i mörkret. Med Exxact Design börjar du med att välja färg på insatsen - den finns i vitt, antracit och metallic. Efter det bestämmer vilken ramdesign du vill ha. Exxact Design har en transparent ram där du själv kan välja att lägga in ett färgark, din tapet eller kanske till och med ett foto. Den transparenta ramen kan enkelt tas bort utan att du kommer åt den elektriska installationen.

Närvaro- och rörelsedetektor Exxact Primo - Se mer på vår hemsida

Närvaro- och rörelsedetektor Exxact Primo

När ingen har varit på plats under en viss tid släcker rörelse/närvarodetektorn automatiskt ljuset. I Exxact-serien finns den här fantastiska funktionen i tre versioner: 120°, 180°och 2,2 m 180°. För Exxact Primo börjar du med att välja färg på insatsen - den finns i vitt, antracit och metallic. Efter det bestämmer du vilken ramdesign du vill ha, vit, antracit eller metallic.

Timer Renova - Se mer på vår hemsida

Timer Renova

En timer är både säker och energieffektiv samtidigt. Den kan integreras direkt i vägguttaget, enkelt och smidigt. Renova finns i färgerna klassiskt vitt, svart och grått. Du kan även välja en annorlunda accentfärg på ramarna som finns i färgerna stål, koppar, brons, titan, valnöt, vit marmor och svart marmor. Produktserien erbjuder även tapetskydd.

Connect Radiosystem - Se mer på vår hemsida

Connect Radiosystem

Enkelt och intelligent A och O för ett radiosystem är att det fungerar tillförlitligt med säkra radioanslutningar.

LexCom Home Hemnätverk - Se mer på vår hemsida

LexCom Home Hemnätverk

LexCom Home är ett öppet och snabbt hemnätverk som gör det möjligt att ansluta TV, telefon, dator, skrivare, fax etcetera till LexCom Home-uttag i bostadens alla rum.

Aqua Stark - Se mer på vår hemsida

Aqua Stark

Aqua Stark är en trygg allroundtuffing, som klarar alla typer av miljöer. Det marknadsunika materialet i höljet uppfyller Länsförsäkringsbolagens hårda brandkrav för lantbruk och får med beröm godkänt för sin resistens mot vegetabiliska oljor och ammoniak. Alltså – tryggt, långlivat och säkert, oavsett om det gäller restaurangköket, verandan eller bondgården.

Timer Trend - Se mer på vår hemsida

Timer Trend

En timer är både säker och energieffektiv samtidigt. Den kan integreras direkt i vägguttaget, enkelt och smidigt. Trend finns i tidlös design och i vit färg.

Pansar - Se mer på vår hemsida

Pansar

För tuffa tag. När verkligheten inte ger utrymme för annat än tuffa tag, måste man sätta hårt mot hårt.

Åskskydd - Se mer på vår hemsida

Åskskydd

Skadliga spänningar som kan kopplas till åsknedslag eller problem med strömförsörjningen kan färdas genom olika kablar och dataledningar och skada dina elektroniska enheter och förstöra värdefull information. Även ganska små, vardagliga spänningsvariationer kan försämra elektronikens prestanda och förkorta deras livslängd. APC:s SurgeArrest Essential-serie utgör miniminivån för det överspänningsskydd som bör finnas för alla hemmets datorer och elektronik, och de flesta modeller skyddar även telefonlinjerna. Dess högteknologiska konstruktion förser känslig elektronik med ett utmärkt skydd mot större överspänningar och sekvenser med spänningsfluktuationer.

Back-UPS® - Se mer på vår hemsida

Back-UPS®

Back-UPS familjen erbjuder garanterat strömskydd för trådlösa nätverk, datorer, spelkonsoler och annan elektronik i hemmet eller på jobbet. De olika utförandena levererar batteribackup under strömbortfall och farliga spänningsvariationer och även skydd mot skadlig överström och toppar.

OptiLine Mini pop-up - Se mer på vår hemsida

OptiLine Mini pop-up

Mini pop-up:en är perfekt för hemmakontoret eller i köket där man behöver uttag. Mini pop-up:en finns med antingen enbart kraftuttag eller i kombination med datauttag. Ett smart membran på toppen gör att boxen kan tryckas ned även när stickproppar finns anslutna till uttagen.

OptiLine Minikanal - Se mer på vår hemsida

OptiLine Minikanal

OptiLine Mini erbjuder ett sortiment med minikanaler i smidigt utförande. Dessa gör det möjligt att snabbt och enkelt installera och dölja kablar.

Termostat Exxact Primo - Se mer på vår hemsida

Termostat Exxact Primo

Termostater kan vara så enkla (temperaturreglering) eller så avancerade som du vill, till exempel med värmegivare under golvet. För Exxact Primo börjar du med att välja färg på insatsen - den finns i vitt, antracit och metallic. Efter det bestämmer du vilken ramdesign du vill ha.

Termostat Renova - Se mer på vår hemsida

Termostat Renova

Termostater kan vara så enkla (temperaturreglering) eller så avancerade som du vill, till exempel med värmegivare under golvet.