AlltomBostad
Schneider Electric

Visa alla produkter från: Schneider Electric

Säkerhet från Schneider Electric

Närvaro- och rörelsedetektor Exxact Primo - Se mer på vår hemsida

Närvaro- och rörelsedetektor Exxact Primo

När ingen har varit på plats under en viss tid släcker rörelse/närvarodetektorn automatiskt ljuset. I Exxact-serien finns den här fantastiska funktionen i tre versioner: 120°, 180°och 2,2 m 180°. För Exxact Primo börjar du med att välja färg på insatsen - den finns i vitt, antracit och metallic. Efter det bestämmer du vilken ramdesign du vill ha, vit, antracit eller metallic.

Närvaro- och rörelsedetektor Renova glas - Se mer på vår hemsida

Närvaro- och rörelsedetektor Renova glas

När ingen har varit på plats under en viss tid släcker rörelse/närvarodetektorn automatiskt ljuset. I Renova -serien finns den här fantastiska funktionen. Renova med glasram är det självklara valet om du vill ha en mer exklusiv retrostil. Renova med glasram finns i svart eller vitt. Produktserien erbjuder även tapetskydd.

Åskskydd - Se mer på vår hemsida

Åskskydd

Skadliga spänningar som kan kopplas till åsknedslag eller problem med strömförsörjningen kan färdas genom olika kablar och dataledningar och skada dina elektroniska enheter och förstöra värdefull information. Även ganska små, vardagliga spänningsvariationer kan försämra elektronikens prestanda och förkorta deras livslängd. APC:s SurgeArrest Essential-serie utgör miniminivån för det överspänningsskydd som bör finnas för alla hemmets datorer och elektronik, och de flesta modeller skyddar även telefonlinjerna. Dess högteknologiska konstruktion förser känslig elektronik med ett utmärkt skydd mot större överspänningar och sekvenser med spänningsfluktuationer.

Brandvarnare Invisible - Se mer på vår hemsida

Brandvarnare Invisible

Invisible är brandvarnaren som har allt; säkerhet, kvalitet och snygg design. Med en diameter på 4 cm och en vikt på 47 gram är den världens minsta brandvarnare men har lika stor kapacitet som större brandvarnare. När brandvarnaren känner av rökutveckling kommer ljudsignalen högljutt att larma och den röda LED-lampan blinka. Invisible är certifierad enligt SS-EN14604 och SS-EN60065 samt är godkänd av Boverket. Det miljövänliga batteri som följer med brandvarnaren håller i fem år.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår