Schneider Electric

Visa alla produkter från: Schneider Electric

Smarta hem från Schneider Electric

Exxact designserie - Se mer på vår hemsida

Exxact designserie

Med Exxact får du alla tänkbara funktioner, i samma genomtänkta design.

Exxact-serien har skapats med moderna installationer i åtanke. Denna kompletta designserie är vår mest populära och passar i nästan alla miljöer. Serien finns i en mängd olika färger och material från standard till exklusiva installationer.
Med över 300 olika funktioner har Exxact det största utbudet på den nordiska marknaden.

Exxact har allt från vägguttag, strömbrytare och dimrar till smarta funktioner som rörelsedetektorer, timers och annat som gör ditt hemmaliv enklare. Eller uppgradera det traditionella 1- eller 2-vägsuttaget till ett Exxact vägguttag med 2 stycken USB-portar.

Renova designserie - Se mer på vår hemsida

Renova designserie

Skapa en stilfull interiör med Renovas infällda designserie i retrodesign.

Renova är avsedd att återskapa äldre miljöer men också för att skapa accenter i moderna miljöer. Med Renova kan du förnya och modernisera installationen med stilenliga apparater och de senaste funktionerna.
Renova finns i klassiskt vitt eller svart, men det går även att komplettera med ramar i olika färger och material för att skapa din egna stil. Men låt inte det äldre utseendet lura dig, bakom höljet döljer sig de senaste funktionerna som ger dig moderna och bekväma lösningar.

Sortimentet består av olika varianter av strömbrytare, uttag, dimmer, timer, rörelsedetektorer samt data- och teleprodukter.

Wiser – smarta hem - Se mer på vår hemsida

Wiser – smarta hem

Wiser är ett intuitivt system för smarta hem som låter dig styra dimrar, strömbrytare, vägguttag och annat lokalt eller på distans, direkt i mobilen eller via röststyrning.

Upplev en enklare vardag samtidigt som ditt hem blir mer personligt. Med appen Wiser by SE kan du styra olika funktioner, oavsett var i världen du befinner dig. Du kan enkelt lägga in egna favoritinställningar (scenarier) och automationer utifrån till exempel schemaläggning, solens upp/nedgång och aktivering av en händelse. Det bidrar till ökad bekvämlighet, säkerhet och energibesparing.

Nu har Wiser by SE-appen uppgraderats med ett dedikerat Energicenter samt att vi lanserat en energisensor som installeras i elcentralen tillsammans med huvudbrytaren. Med dessa två lanseringar får Wiser-användare ökad insikt kring energikonsumtionen i hushållet.

EV Link - Elbilsladdare - Se mer på vår hemsida

EV Link - Elbilsladdare

Säker och snabb laddning av elbilen

Fördelarna med en egen elbilsladdare i hemmet är flera; det är säkrare och snabbare än ett vanligt eluttag, eftersom laddaren inte riskerar att bli överhettad som ett eluttag kan bli, det går dessutom snabbare att få en laddad elbil. Elbilsladdarna tål tuffa klimat, det robusta utförandet gör att de kan placeras antingen inomhus eller utomhus.

EV Link ger dig en stabil och säker laddning med dynamisk lastbalansering så att du inte behöver fundera på det lediga utrymmet mellan förbrukningen i huset och huvudsäkringen.