AlltomBostad
 
SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

Visa alla produkter från: SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

Expo Inox. Lätta stålskorstenar som är enkla att montera - Se mer på vår hemsida

Expo Inox. Lätta stålskorstenar som är enkla att montera

Expo Inox är namnet på våra stålskorstenar. De är lätta när det gäller vikt och montage, men är ett tungt och rejält alternativ ur säkerhetssynpunkt. Dessutom är Expo Inox mycket prisvärda.

Både innermanteln och yttermanteln tillverkas av syrafast, rostfritt stål med en 25 mm eller 50 mm tjock isolering av mineralull. Skorstenarna består av moduler som fogas samman för att sedan säkras med ett låsband. Metoden är beprövat tillförlitlig och ger dig en säker och läckagefri stålskorsten. I utrymmet där eldstaden är uppställd finns också möjlighet att välja en skorstensmodell utan låsband – Expo Extetic.

Sökord: skorstens renovering, renovering skorsten, täta skorsten, rör i skorsten, renovera skorsten, insatsrör skorsten, reparera skorsten, tätning skorsten, rör till skorsten, skorstenstätning, glidgjutning skorsten.
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår