AlltomBostad
 
SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

Visa alla produkter från: SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

Skorstenar från SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

G20. Murad skorsten av pimpsten för alla eldstäder - Se mer på vår hemsida

G20. Murad skorsten av pimpsten för alla eldstäder

G20 har blivit ännu bättre! Genom en utvecklad gjutningsmetod har kvalitén och slutfinishen nått nya nivåer. Skorstenen tillverkas i Danmark och representerar dansk design och kvalitet. G20 består av block av pimpsten som sätts samman till en skorsten. Monteringen är enkel och kan utföras av lekmän och hemmafixare.

Pimpstenen kommer från vulkanen Hekla på Island och är det perfekta skorstensmaterialet. Det värms snabbt utan att själv lagra värme, och därför blir det en mycket säker skorsten med perfekt drag i. G20 passar alla eldstäder och är godkänd för temperaturklass T450 och T600.

Expo Inox. Lätta stålskorstenar som är enkla att montera - Se mer på vår hemsida

Expo Inox. Lätta stålskorstenar som är enkla att montera

Expo Inox är namnet på våra stålskorstenar. De är lätta när det gäller vikt och montage, men är ett tungt och rejält alternativ ur säkerhetssynpunkt. Dessutom är Expo Inox mycket prisvärda.

Både innermanteln och yttermanteln tillverkas av syrafast, rostfritt stål med en 25 mm eller 50 mm tjock isolering av mineralull. Skorstenarna består av moduler som fogas samman för att sedan säkras med ett låsband. Metoden är beprövat tillförlitlig och ger dig en säker och läckagefri stålskorsten. I utrymmet där eldstaden är uppställd finns också möjlighet att välja en skorstensmodell utan låsband – Expo Extetic.

Kalciumsilikatskivor - Se mer på vår hemsida

Kalciumsilikatskivor

Våra kalciumsilikatskivor är specialutvecklade för att rama in eldstäder och fungera som en välisolerad brandvägg. Skivorna är enkla att anpassa och bearbeta av hantverkaren och kan monteras direkt på en brännbar vägg.

Det finns flera fördelar med skivor av kalciumsilikat. De är lätta till vikten och enkla att bearbeta, vilket ger smidig och tidseffektiv montering. En kalciumsilikatskiva passar alla typer av eldstäder som har brännbara material i sin närhet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår