AlltomBostad
 
SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

Visa alla produkter från: SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

Ventilation från SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

Skorstensrenovering med insatsröret FuranFlex - Se mer på vår hemsida

Skorstensrenovering med insatsröret FuranFlex

Med FuranFlex® renoverar du alla slags rökkanaler, oavsett material i omslutningsväggarna. Insatsröret uppfyller stränga krav, inte minst när det gäller höga temperaturer och brandsäkerhet.

FuranFlex® består av ett specialutvecklat kompositmaterial som är lätt, starkt och har enastående isolerförmåga. Kompositröret installeras i den befintliga rökkanalen och formas med tryckluft för att sedan härdas med vattenånga. Resultatet blir en slät kanal, helt utan skarvar.

Rådgivning. Vi ger dig professionell rådgivning - Se mer på vår hemsida

Rådgivning. Vi ger dig professionell rådgivning

SkorstensFolket Sverige AB ger dig professionell rådgivning. Vi har nära 50 års erfarenhet av skorstensförsäljning samt renovering av rökkanaler, ventilationskanaler och imkanaler.

Av oss får du också vägledning till din närmaste skorstensentreprenör. Givetvis tipsar vi om en lokal entreprenör som uppfyller branschstandarden Behörig SkorstensEntreprenör®.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår