AlltomBostad
 
SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

Visa alla produkter från: SFSAB SkorstensFolket Sverige AB

G20. Murad skorsten av pimpsten för alla eldstäder - Se mer på vår hemsida

G20. Murad skorsten av pimpsten för alla eldstäder

G20 har blivit ännu bättre! Genom en utvecklad gjutningsmetod har kvalitén och slutfinishen nått nya nivåer. Skorstenen tillverkas i Danmark och representerar dansk design och kvalitet. G20 består av block av pimpsten som sätts samman till en skorsten. Monteringen är enkel och kan utföras av lekmän och hemmafixare.

Pimpstenen kommer från vulkanen Hekla på Island och är det perfekta skorstensmaterialet. Det värms snabbt utan att själv lagra värme, och därför blir det en mycket säker skorsten med perfekt drag i. G20 passar alla eldstäder och är godkänd för temperaturklass T450 och T600.

Sökord: skorstens renovering, renovering skorsten, täta skorsten, rör i skorsten, renovera skorsten, insatsrör skorsten, reparera skorsten, tätning skorsten, rör till skorsten, skorstenstätning, glidgjutning skorsten.
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår