AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 juni 2012

Shoppar Banksy på Camden Market!

Den engelske grafittikonstnären Banksy har gjort massor av roliga motiv runtom i världen, men mestadels i England. Killen som vill vara anonym har ofta ett politiskt budskap i sina bilder. Motiven är ofta i naturlig storlek så vid första ögonkastet så kan man ibland tro att motivet är levande.
Ett av hans väldigt kända målningar är av två män, brittiska poliser, som kysser varandra. 2006 målade två män över målningen men de två männen dömdes senare till sex månaders villkorligt. Snacka om att klottret blivit erkänd konst! Angelina Jolie har köpt ett Banksyorginal för 2,7 miljoner kronor. Hur som helst så har jag nu tillbringat en weekend i London och där finns Banksys motiv att köpa på posters, vykort, magneter, t-shirts och annat. Eftersom jag är ett fan så var jag tvungen att köpa med mig en tavla hem. Men vilket motiv skulle jag välja? Se det längst ned på bilden.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Inhandlade en tavla med ett Banksymotiv på Camden Market i London för 6 pund (cirka 70 kronor). Killen med rollern är en del av motivet.. Banksymotiv säljs även på Easy Art i Sverige.

Easy Art

 

 

 Nyckelord:

Inredning

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår