AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 januari 2012

Shyness- vackert och tidlöst i bra kvalité

Jag träffade Anna Bilén som är kvinnan bakom Shyness för första gången 2009 då hon lanserade sina första textilier. Jag var chefredaktör för Hotell & Restaurangtidningen det året och hennes bedset var intressant för den branschen eftersom de är av hög kvalité och dessutom fanns det möjlighet att specialbeställa större ordrar. Då hade hon precis fått barn och bestämt sig för att starta eget, men nu har hennes produkter poppat upp lite överallt och de finns nu på ett flertal butiker.
Hennes textilier är tidlösa och vackra och av bra kvalité. Redan 2010 utsågs bäddseten Sober och Serenity till Årets sovrumsprodukt av Elle Interiör och fick deras designpris. Nu har hon vidareutvecklat sin bäddkollektion och den har mönster på bägge sidor, vilket gör det möjligt att variera bäddningen med ett och samma bäddset.
Hon kommer att visa upp Delight på Formexmässan den 19-22 januari och då ska jag dit och klämma och känna!

Shyness- vackert och tidlöst i bra kvalité

Delight-kollektionen är handritad och innehåller både ett komplett textilsortiment för både sängen och bordet.

SchynessNyckelord:

Detaljer

Hotell

Inredning

Kök

Nyheter

Presenter

Sovrum

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår