AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 juni 2012

Sideswing- smartare fönster!

Den här nyheten från Svenska fönster tycker jag verkar bra. Jag tycker nämligen att det här supertråkigt att putsa fönster. Helst struntar jag i det så länge det går. I stugan har jag fönster med spröjs vilket försvårar det hela för det går inte att ta bort spröjsen, dessutom är det alltid svårt att dela på fönstren när man ska putsa mellan dem. Jag brukar sedan gå på utsidan när det är dags att putsa där så att jag slipper hänga ut och sträcka mig för att försöka nå.. 
I min lägenhet är fönstren höga och det är inte alls kul att hänga ut där heller. Skulle helst vilja byta ut dem mot de här som öppnas vertikalt runt sin egen lodaxel och tack vare det kan man stå på inne och putsa utsidan också. Det är härligt när utvecklingen går framåt.

Sideswing- smartare fönster!

Nyheten Sideswing från Svenska Fönsters båda varumärken Traryd Fönster och SP Fönster öppnas vertikalt runt sin egen lodaxel och kan tack vare det vändas ut och in.

 

Svenska fönsterNyckelord:

Nyheter

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår