AlltomBostad
 
SILJAN Wood Products AB

Visa alla produkter från: SILJAN Wood Products AB

Golv från SILJAN Wood Products AB

Trägolv - FROST STRUKTUR FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - FROST STRUKTUR FURU

Frost är ett hårdvaxat furugolv som fått en bottenbehandling med vitpigment, och därefter behandlats med opigmenterad hårdvaxolja. Genom att golven borstas blir de ca 50 procent mer slitstarka än vanliga furugolv. De passar i alla utrymmen med undantag för regelrätta våtutrymmen som badrum. Ett strukturborstat trägolv ger ditt hem en unik karaktär.

Trägolv - SNOW STRUKTUR FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - SNOW STRUKTUR FURU

Snow är ett hårdvaxat furugolv som fått en bottenbehandling med vitpigment, och därefter behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja. Genom att golven borstas blir de ca 50 procent mer slitstarka än vanliga furugolv. De passar i alla utrymmen med undantag för regelrätta våtutrymmen som badrum. Ett strukturborstat trägolv ger ditt hem en unik karaktär.

Trägolv - DARK STRUKTUR FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - DARK STRUKTUR FURU

Dark struktur är ett strukturborstat och extremt tåligt furugolv. Dark struktur är ett hårdvaxat golv som fått en bottenbehandling med brunpigment, och därefter behandlats med opigmenterad hårdvaxolja. Genom att golven borstas blir de ca 50 procent mer slitstarka än vanliga furugolv. De passar i alla utrymmen med undantag för regelrätta våtutrymmen som badrum. Ett strukturborstat trägolv ger ditt hem en unik karaktär.

Trägolv - FROST SLÄT FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - FROST SLÄT FURU

Frost är ett hårdvaxat furugolv som fått en bottenbehandling med vitpigment, och därefter behandlas med opigmenterad hårdvaxolja.

Trägolv - SNOW SLÄT FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - SNOW SLÄT FURU

Snow är ett hårdvaxat furugolv som fått en bottenbehandling med vitpigment, och därefter behandlas med vitpigmenterad hårdvaxolja.

Trägolv - ICE SLÄT FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - ICE SLÄT FURU

Ice är ett hårdvaxat furugolv med opigmenterad hårdvaxolja

Trägolv - ICE STRUKTUR FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - ICE STRUKTUR FURU

Ice är ett hårdvaxat furugolv med opigmenterad hårdvaxolja. Genom att golven borstas blir de ca 50 procent mer slitstarka än vanliga furugolv. De passar i alla utrymmen med undantag för regelrätta våtutrymmen som badrum. Ett strukturborstat trägolv ger ditt hem en unik karaktär.

Trägolv - OBEHANDLAD SLÄT FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - OBEHANDLAD SLÄT FURU

Våra obehandlade furugolv kräver någon typ av ytbehandling efter montering.

Trägolv - OBEHANDLAD STRUKTUR FURU - Se mer på vår hemsida

Trägolv - OBEHANDLAD STRUKTUR FURU

Genom att golven borstas blir de ca 50 procent mer slitstarka än vanliga furugolv. De passar i alla utrymmen med undantag för regelrätta våtutrymmen som badrum. Ett strukturborstat trägolv ger ditt hem en unik karaktär. Våra obehandlade golv kräver någon typ av ytbehandling efter montering.

Trägolv - SELECT ICE EK - Se mer på vår hemsida

Trägolv - SELECT ICE EK

Select är ett elegant golv med få och små kvistar, och ett lugnt mönster i ådringen. Select Ice är ett hårdvaxat ekgolv med opigmenterad hårdvaxolja.

Trägolv - SELECT SNOW EK - Se mer på vår hemsida

Trägolv - SELECT SNOW EK

Select är ett elegant golv med få och små kvistar, och ett lugnt mönster i ådringen. Select Snow är ett hårdvaxat ekgolv som fått en bottenbehandling med vitpigment, och därefter behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja.

Trägolv - COUNTRY ICE EK - Se mer på vår hemsida

Trägolv - COUNTRY ICE EK

Country ekgolv har en livfull mönstring, med kvistar och färgskiftningar. Country Ice är ett hårdvaxat golv med opigmenterad hårdvaxolja.

Trägolv - COUNTRY SNOW EK - Se mer på vår hemsida

Trägolv - COUNTRY SNOW EK

Country ekgolv har en livfull mönstring, med kvistar och färgskiftningar. Country Snow är ett hårdvaxat golv med opigmenterad hårdvaxolja. Country Snow är ett hårdvaxat golv som fått en bottenbehandling med vitpigment, och därefter behandlats med vitpigmenterad hårdvaxolja.

Trägolv - COUNTRY DARK EK - Se mer på vår hemsida

Trägolv - COUNTRY DARK EK

Country ekgolv har en livfull mönstring, med kvistar och färgskiftningar. Country Dark är ett golv som behandlats med mörkbrun hårdvaxolja.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår