AlltomBostad
SILJAN Wood Products AB

Visa alla produkter från: SILJAN Wood Products AB

Golv från SILJAN Wood Products AB

Lamellgolv Furu - Se mer på vår hemsida

Lamellgolv Furu

Lamellgolv av furu ger ett starkt golv med träkänsla, utan att brädorna behöver vara tjocka. De levereras som släthyvlade eller med strukturborstad yta, och kan slipas flera gånger. Våra strukturborstade golv är extremt tåliga golv. Genom att golvet borstas vid produktion blir det 50 procent mer slitstarkt än ett vanligt furugolv. Det passar i alla utrymmen med undantag för regelrätta våtutrymmen som badrum. Ett strukturborstat trägolv ger ditt hem en unik karaktär.

Massiva furugolv - Se mer på vår hemsida

Massiva furugolv

Massiva furugolv för hela livet!

Siljans massiva trägolv är sköna att gå på, och håller mycket länge. De levereras som släthyvlade eller med strukturborstad yta, och kan slipas flera gånger.

Våra strukturborstade golv är extremt tåliga golv. Genom att golvet borstas vid produktion blir det 50 procent mer slitstarkt än ett vanligt furugolv. Det passar i alla utrymmen med undantag för regelrätta våtutrymmen som badrum. Ett strukturborstat trägolv ger ditt hem en unik karaktär.

Massivt golv eller lamellgolv? - Se mer på vår hemsida

Massivt golv eller lamellgolv?

Vilket golv du väljer beror på var det ska ligga, vilket underlag du har och hur mycket utrymme det finns att bygga på höjden. Där man har möjlighet att lägga direkt på reglar rekomenderar vi något av de massiva golven, vanligtvis de som är 25 respektive 30 mm tjocka. Om du har en betongplatta utan möjlighet att skruva eller spika rekommenderar vi lamellgolvet.

Montering av trägolv - Se mer på vår hemsida

Montering av trägolv

Räkna med att du behöver 3-5% spillmån vid inläggning av trägolv. Alla SILJAN-golv ska lagras i rummet där det ska läggas eller i likartad miljö, i obruten förpackning, i två dygn innan inläggning. Detta för att acklimatisera golvet.

Skötsel av trägolv - Se mer på vår hemsida

Skötsel av trägolv

Siljan behandlade golv rengörs med Osmo rengöringsmedel, och underhålls med Osmo underhållsvax. Väljer du att ha ditt golv obehandlat kan golvsåpa användas både för rengöring och i förebyggande syfte genom att en skyddande yta byggs upp.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår