AlltomBostad
Silvandersson Sweden AB

Visa alla produkter från: Silvandersson Sweden AB

Skadedjursbekämpning från Silvandersson Sweden AB

Fly Control – Outdoor - Se mer på vår hemsida

Fly Control – Outdoor

Miljövänlig flugkontroll att använda utomhus. Häng upp på terrass/balkong eller i närheten av dörr/fönster. Skapar en effektiv barriär som hindrar flugor att komma in i hemmet.

Fly Control – Spiral - Se mer på vår hemsida

Fly Control – Spiral

Luktfri och miljövänlig flugfälla för hemmet, i form av en klassisk spiral. Ger ett trivsamt hem fritt från obehagliga flugor. Det långtidsverkande limmet fångar flugor och andra insekter, diskret och tyst. Verksam dag som natt.

Fly Control - Flugfälla Diskret - Se mer på vår hemsida

Fly Control - Flugfälla Diskret

Unik limfälla för fångst av flugor och andra insekter inomhus. Diskret fälla där inga insekter syns. Fällan ska placeras i fönster och ger då en trivsam miljö utan irriterande flugor. Flugfällan Diskret är miljöanpassad med långtidsverkande lim och ett patenterat 3D-mönster för ökad effekt. Attraherar flugor effektivt 24 timmar om dygnet.

Fly Control - Fruktflugfälla - Se mer på vår hemsida

Fly Control - Fruktflugfälla

En effektiv och lättanvänd fruktflugfälla för inomhusbruk. Fruktflugfällan (mot bananflugor) är enkel att använda, tryck ett 3 mm stort hål i den försänkta delen av toppen med hjälp av t ex en penna. Fällan innehåller ett livsmedelbaserat lockmedel som lockar till sig flugorna. Placera sedan fällan där problemet finns, liggandes bland frukten eller häng den precis ovanför. Den diskreta designen gör att den smälter in i omgivningen, och effektivt attraherar flugor 24 timmar om dygnet.

Fly Control – Window Clear - Se mer på vår hemsida

Fly Control – Window Clear

Miljövänlig flugfälla som ger en trivsam miljö fri från irriterande flugor. Med luktfritt och långtidsverkande lim, som fångar flugor, diskret och tyst. Attraherar flugor effektivt 24 timmar om dygnet. Diskret transparent design. Placeras i nederkanten av fönstret.

Insect Control -  InOut Roller - Se mer på vår hemsida

Insect Control - InOut Roller

Smart komposterbart flugpapper på rulle! Designat patenterat 3D-mönster med fluorescerande färg som snabbt drar till sig flugor. Både för in- och utomhusbruk. Används med fördel i uterum, på terrasser eller altaner. Rivs av i mindre bitar eller dras ut som en gardin. Flexibel och anpassningsbar.

Insect Control - Tower - Se mer på vår hemsida

Insect Control - Tower

En luktfri och långtidsverkande flugfälla för hemmet. Designat med ett patenterat 3-D-mönster med fluorescerande färg som snabbt drar till sig flugor utan att förgifta omgivningen. Kan hängas, ställas eller läggas på valfri yta.

Insect Control – Floral - Se mer på vår hemsida

Insect Control – Floral

Miljövänlig och luktfri fälla som fångar irriterande blomflugor och andra insekter vid krukväxterna. Med långtidsverkande lim och diskret design som effektivt attraherar flugor 24 timmar om dygnet.

Insect Control – Greenhouse - Se mer på vår hemsida

Insect Control – Greenhouse

För effektiv registrering och bekämpning av skadeinsekter som exempelvis vita flygare, flygande bladlöss och trips i växthus och drivbänk. Det långtidsverkande limarket attraherar och fångar skadeinsekter 24 timmar om dygnet. Placera fällorna jämnt mellan plantorna, i planthöjd. Använd en fälla per 2 m2.

Insect Control – Cockroach - Se mer på vår hemsida

Insect Control – Cockroach

•Miljövänlig och effektiv kackerlackskontroll.
•Fångar kackerlackorna med ett speciellt giftfritt lim. Fällan kan placeras var som helst.
•Kackerlackor dras till det speciella betet i fällan och fastnar i limmet.
•Placera fällan på ett varmt och torrt ställe. Kontrollera fällan regelbundet.
•Byt gärna placering på fällan - för bästa effektivitet.
•Fällan är effektiv i upp till 8 veckor.

Insect Control - Overall - Se mer på vår hemsida

Insect Control - Overall

En luktfri och långtidsverkande limfälla för att lokalisera och indikera förekomst utav klädesmal (Tineola bisselliella) som angriper textilier. Innehåller ett feromon som lockar till sig malen som sedan fastnar på den limbelagda ytan.

Insect Control - Secure - Se mer på vår hemsida

Insect Control - Secure

Lättplacerad, luktfri och långtidsverkande limfälla. Lokaliserar och indikerar förekomst av livsmedelsmal (Plodia/Ephestia), som angriper torra spannmålsprodukter. Fällan innehåller ett feromon som lockar till sig malen som fastnar på den limbelagda ytan.

Insect Control - Silverfiskfälla - Se mer på vår hemsida

Insect Control - Silverfiskfälla

Unik designad klisterfälla mot silverfisk. Giftfri och effektivt. Enkel att använda, lyft på locket och lägg medföljande lockmedel i mitten av fällan. Placera fällan på golv eller annan plan yta där silverfisk finns. Tabletten med lockmedel (livsmedelsbaserad) attraherar silver¬fisken som tar sig in i fällan genom gångar på dess undersida. När den har kommit in i fällan kan den inte komma ut och fastnar i limmet. Fällan är helt sluten vilket försvårar för barn och husdjur att komma i kontakt med klistret. Genom sin design har fällan lång livslängd minst 6-8 veckor.

Insect Control - Flexi - Se mer på vår hemsida

Insect Control - Flexi

En vattenavvisande, vädertålig och justerbar limfälla som skyddar fruktträd och prydnadsväxter mot skadedjur som exempelvis frostfjärilar och myror. Placeras runt trädets stam och skapar en barriär som hindrar insekter från att krypa upp i träden.

Insect Control – Pheromonic Apple - Se mer på vår hemsida

Insect Control – Pheromonic Apple

För äppleträd fria från rönnbärsmal. Denna Pheromonic-fälla fångar rönnbärsmal, vars larver angriper äpplena. Gummitoppar med feromon avger en doft vilken lockar hanar som kommer för att para sig. De fastnar då i limfällan. Högsta kvalitet för bästa resultat.

Insect Control – Pheromonic Apple & Pear - Se mer på vår hemsida

Insect Control – Pheromonic Apple & Pear

Skyddar mot äpplevecklare vars larver angriper äpplen och päron. Fångar insekterna genom ett specifkt lockmedel vilket attraherar hanarna som därmed fastnar i limfällan. Enkel montering. Proffskvalitet.

Insect Control – Pheromonic Plum - Se mer på vår hemsida

Insect Control – Pheromonic Plum

Insektsfälla som fångar plommonvecklare vars larver angriper plommon. Består av gummitoppar med feromon som avger en doft vilken lockar hanarna som sedan fastnar på limarket. Proffskvalitet. Enkel montering och upphängning.

Slug Control – Final - Se mer på vår hemsida

Slug Control – Final

Dekorativ, effektiv och giftfri snigelfälla – utan flyktvägar. Gräv ner i trädgården och fyll burken till hälften med öl. Praktisk och återanvändbar fälla som fungerar dygnet runt. När fällan är full – töm och häll på öl igen.

Wasp Control – Country - Se mer på vår hemsida

Wasp Control – Country

Miljövänlig fälla som effektivt och säkert fångar getingar. Ger en trivsam inom- och utomhusmiljö fri från getingar. Aktiveras med saft eller annan söt dryck. Verksam dygnet runt. Perfekt att återanvända.

Tick Control – TickLasso - Se mer på vår hemsida

Tick Control – TickLasso

Patenterad fästingborttagare med 10 års garanti. TickLasso används för att ta bort fästingar och andra insekter som bitit sig fast i huden.

Insect Control – Mosquito Trap - Se mer på vår hemsida

Insect Control – Mosquito Trap

Mygg- och knottfälla som lämpar sig för trädgårdar eller mindre tomter på en yta upp till 500m2. Insekterna attraheras av UV-ljuset. I maskinen finns ett stort värmeelement som myggen uppfattar som människans hud och därmed en lämplig landningsplats. När de kommer för nära fällan suger den kraftfulla vakuumfläkten ned insekterna i fångstpåsen. Där de torkar ut och dör. Maskinen har IP-klass 64 och kan användas utomhus. Det unika med AMT-fällan är att man kan öka attraktionskraften genom lockmedel (Oktanol) och koldioxid (CO2), täcker då en yta upp till 1500m2. Med en 12V-biladapter kan AMT-fällan även användas ute i naturen t ex vid camping, fisketur eller jakt.

Silvalure NoFästing spray - Se mer på vår hemsida

Silvalure NoFästing spray

• Effektiv och naturbaserad repellerande produkt mot fästingar
• Sprayas direkt på kroppen. Masseras in lite lätt i hyn
• NoFästing är en kontaktprodukt – vilket innebär att när fästingen landat på hy som har denna produkt applicerad – så väljer den att inte bita utan lämnar området
• Skyddet varar i minst 6 timmar, oavsett om man badat, varit ute i regn eller svettats. Kan även användas i sol
• Godkänt att användas på barn under 3 år, dock med försiktighet.

Silvalure NoKlåda Kylgel - Se mer på vår hemsida

Silvalure NoKlåda Kylgel

• Lugnar och lindrar besvärande irritationer på huden t.ex efter insektsbett, kontakt med brännmaneter och brännässlor
• Specifikt örtextrakt lindrar omedelbart. Irriterande klåda på huden lindras
• Enkelt och praktiskt: Vrid på pennans topp för att få fram medlet. Badda på den irriterade ytan med pennan
• Tillåten att använda på barn

Silvalure NoSkito lotion - Se mer på vår hemsida

Silvalure NoSkito lotion

• Helt naturbaserat och effektivt myggmedel
• Den naturbaserade formulan är testad och godkänd
• Appliceras som lotion på hyn
• Skapar en ”aura” runt den applicerade ytan på hyn – som gör att myggen håller sig borta
• NoSkito Lotion har typiska lotion-egenskaper. Lätt att applicera genom sitt innehåll av Aloe Vera, Lecetin och Sorbitol
• Skyddet varar i minst 6 timmar, oavsett om man badat, varit ute i regn eller svettats. Kan även användas i sol
• Godkänt att användas på barn under 3 år, dock med försiktighet

Silvalure NoSkito spray - Se mer på vår hemsida

Silvalure NoSkito spray

• Helt naturbaserat och effektivt myggmedel
• Den naturbaserade formulan är testad och godkänd
• Appliceras som spray på hyn
• Skapar en ”aura” runt den applicerade ytan på hyn
– som gör att myggen håller sig borta
• Skyddet varar i minst 6 timmar, oavsett om man badat, varit ute i regn eller svettats. Kan även användas i sol
• Godkänt att användas på barn under 3 år, dock med försiktighet

Bed bug Monitoring – Bug Dome - Se mer på vår hemsida

Bed bug Monitoring – Bug Dome

Problem med vägglöss ökar inom såväl hotell som i hemmen och inom servicenäring som t.ex. biografer. Vägglöss förökar sig snabbt och är förvånansvärt snabba, svåra att se och aktiva endast på natten. Användning av Silvatronic BugDome är ett effektiv och miljövänligt sätt att lokalisera och kontrollera vägglöss. Enkelt, diskret och kostnadseffektivt.

Rodent Control – MouseSnap - Se mer på vår hemsida

Rodent Control – MouseSnap

En lättanvänd slagfälla att fånga husmöss med. Fällan har en extra funktion med en gul bricka som är förbehandlad med en ”doft” för att locka till sig möss. Fällan fungerar alltså utan ost-bete. Den är enkel att använda och känsligheten kan ställas in.

Rodent Control – RatSnap - Se mer på vår hemsida

Rodent Control – RatSnap

En motsvarande slagfälla att fånga råttor med. Fällan har en extra funktion med en gul bricka som är förbehandlad med en ”doft” för att locka till sig råttor. För extra effekt kan man komplettera med en bit ost eller rökt korv.

Rodent Control – Power MouseSnap - Se mer på vår hemsida

Rodent Control – Power MouseSnap

Extra kraftfull och mycket effektiv musfälla, som är enkel att ladda, och hygienisk att tömma. Sätt bete i fällan och för tillbaka bygeln för att aktivera låsregeln.

Rodent Control – Power RatSnap - Se mer på vår hemsida

Rodent Control – Power RatSnap

Extra kraftfull och mycket effektiv råttfälla, som är enkel att ladda, och hygienisk att tömma.

Rodent Control – Safe MouseBox - Se mer på vår hemsida

Rodent Control – Safe MouseBox

Safe MouseBox är en smart musfälla där själva fällan placerats i en transparent plastbox med liten ingång för just musen. Den öppnas med nyckel och den är enkel att tömma. Säker för barn, hundar och katter.

Rodent Control – ShockBox - Se mer på vår hemsida

Rodent Control – ShockBox

Snabb, säker och effektiv elektronisk musfälla. Fungerar genom en elektrisk chock. Ofarlig för människor och husdjur. Grönt ljus indikerar fångst. Fällan töms utan att fångsten behöver vidröras.

Rodent Control - 3 in 1 - Se mer på vår hemsida

Rodent Control - 3 in 1

3 in 1 är en mekaniska musfälla som är lätt att ladda och enkel att använda. Fällan är designad med tre ingångar vilket möjliggör fångst utav tre möss per laddning. Endast ett bete behövs och betas lämpligast med jordnötssmör.

Rodent Control - Power Mole Repeller - Se mer på vår hemsida

Rodent Control - Power Mole Repeller

Ett miljövänligt och effektivt sätt att hålla trädgården fri från sork och mullvad. Power Mole Repeller avger ljud och vibrationer som irriterar, skrämmer och driver bort gnagare inom en cirkulär yta upp till 45m i diameter, eller 1500m2.

Rodent Control - Duo Repeller - Se mer på vår hemsida

Rodent Control - Duo Repeller

Är en elektrisk mus- och råttskrämmare med två separata enheter. Fällan avger ett ultraljud som gör att oönskade gnagare ogärna vistas eller stannar där. Varje enhet täcker ett utrymme på upp till 40 m2. Använd däremot aldrig Duo Repeller i närheten av tamgnagare (sällskapsdjur som är gnagare, t.ex. marsvin eller hamster). 220-240V.

Rodent Control – Triple Repeller - Se mer på vår hemsida

Rodent Control – Triple Repeller

Elektrisk mus- och råttskrämmare med tre seperata enheter. Triple Repeller avger ett ultraljud som gör att oönskade gnagare ogärna vistas eller stannar där. Varje enhet täcker upp till 40 m2. Använd aldrig Triple Repeller i närheten av tamgnagare.

Rodent Control – Twin Repeller - Se mer på vår hemsida

Rodent Control – Twin Repeller

Elektrisk mus- och råttskrämmare. Fungerar som Triple Repeller, men består av två sändare som kan vinklas och täcka upp till 80 m2. Använd aldrig Twin Repeller i närheten av tamgnagare.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår