AlltomBostad
Silvandersson Sweden AB

Visa alla produkter från: Silvandersson Sweden AB

Växter & Odling från Silvandersson Sweden AB

Plant Power – Frukt & Bär - Se mer på vår hemsida

Plant Power – Frukt & Bär

Plant Power för frukt och bär förebygger och skyddar frukträd och bärbuskar från angrepp utifrån. Plant Power stärker växternas immunförsvar på naturlig väg. Perfekt till trädgårdens alla fruktträd och bärbuskar.

Plant Power – Gräsmatta - Se mer på vår hemsida

Plant Power – Gräsmatta

Plant Power för gräs ger en frodig, frisk och grön gräsmatta. Gräsets immunförsvar stärks. Cirkulationen av växtsaft ökar vilket ger ett kraftigare rotsystem. Använd för att stärka och skydda din gräsmatta, golfgreen och andra gräsbevuxna ytor.

Plant Power – Grönsaker - Se mer på vår hemsida

Plant Power – Grönsaker

Plant Power för grönsaker är en miljövänlig och effektiv produkt som förbättrar växternas immunförsvar. Med Plant Power för grönsaker får du friska och frodiga grönsaker. Använd för att stärka och skydda dina grönsaker i trädgård, i växthus, på balkong och på terrass.

Plant Power – Prydnadsväxter - Se mer på vår hemsida

Plant Power – Prydnadsväxter

Plant Power för prydnadsväxter ger starka och friska växter. Växternas immunförvar ökar vilket minimerar angreppen utifrån. Plant Power sprids systemiskt via rötterna med växtsaften till växtens alla delar. Använd för att stärka och skydda dina prydnadsväxter i trädgård, på balkong, på terrass och i krukor.

Plant Power – Rosor - Se mer på vår hemsida

Plant Power – Rosor

Plant Power för rosor stärker rosornas immunförsvar vilket minimerar angreppen utifrån. Vätskan innehåller en högkoncentrerad mix av aktiva örter baserad på sojabönsolja samt auxiner, cytokiner och spårämnen. Använd för att stärka och skydda dina rosor i trädgård, på balkong, på terrass och i krukor.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår