AlltomBostad
 

Självrengörande fasadfärg

Självrengörande fasadfärg

CAPAROLs sortiment av träfasadfärger erbjuder en lång rad unika egenskaper som aktivt bidrar till optimalt effektivt måleri och målade fasader som ser nymålade ut riktigt länge.

SJÄLVRENGÖRANDE – Caparol lanserade originateknologin för självrengörande träfasadfärg med CARAT oljefärg redan 2011. Nu finns samma beprövade teknologi även i akrylatfärgen INTACT Bright. Självrengörande träfasadfärg är optimalt för vita och ljusa fasader som ska vara rena och fräscha länge.

NON-BLEACH – akrylatfärgen INTACT Solid erbjuder ett riktigt effektivt UV-skydd som låter även de mörkaste fasadfärger behålla mättnad, lyster och glans riktigt länge.

TWICE – Optimalt effektivt måleri - MAX 2 strykningar på allt trä utomhus! INTACT Primer kombinerar extremt hög torrhalt med mycket god inträngning. Det ger ett fylligt och fuktsäkert resultat redan vid en strykning. INTACT Primer bryts i samma kulör som täckfärgen och systemet färdigmålas med en strykning INTACT Bright eller INTACT Solid. TWICE gör det möjligt att nå ett perfekt resultat på obehandlat, transportgrundat eller renskrapat fasadvirke med MAX två strykningar.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår