AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 januari 2013

Ska du till Rum & Trädgårdsmässan?

På förra årets mässa var temat Fest och det fanns massor av inspirerande dukningar och blomarrangemang för festbordet. I år är temat Drömmar och det kommer att finnas många fina idéutställningar och möjligheter att få konkreta tips och råd för att förverkliga både den lilla och stora drömmen. Vilken är din dröm? Ett pergola i trädgården? En olivlund på balkongen? Eller egengjutna betongplattor på uteplatsen?
Rum & Trädgård äger rum 7-10 mars på Kistamässan och där samlas trädgårdsentusiaster och inredningsintresserade som söker kunskap, inspiration, produkter och tips för att lyckas med trädgården, balkongen eller uterummet. Jag kommer att vara en av mässans officiella bloggare, så om du inte ska dit - titta hit för att ta del av nyheterna!

Bröllopsdukning Foto: Annika Rådlund
Bröllopsdukning Foto: Annika Rådlund

En av mina favoriter från Rum & Trädgård 2012 var Festernas Fest - en vacker bröllopsdukning med en blandning av gammalt och nytt av Country Hill, Callian Antik & Brocante och Antique & Quriosashopen.

Läs och se bilderna från förra årets mässa här
Rum & TrädgårdNyckelord:

Balkong

Blommor

Inspiration

Mässor

Nyheter

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår