AlltomBostad
 
Skandinaviska Områdesskydd AB

Visa alla produkter från: Skandinaviska Områdesskydd AB

Bullerskydd Rosenvik RB001 - Se mer på vår hemsida

Bullerskydd Rosenvik RB001

Bullerskyddet Rosenvik är en klassisk plank-modell med lockpanel som ger fina ljuskontraster. Den bockade plåten på toppen bryter av och markerar höjdskillnader samtidigt som den ger ett gediget intryck och förlänger livstiden. Vi monterar det direkt på plats och det finns att få i tryckimpregnerat virke, slamfärgsmålat eller fasadfärgsmålat i valfri färg. Vi bygger våra bullerskydd i höjder mellan 1200 och 3000 mm som standard, med en kärna av 100 mm stenull och fasader av trä. Med rätt skydd och underhåll behåller planket sin funktion i många år.

Rosenvik är ett reflekterande bullerskydd med hårda ytor som stöter bort buller på ett sätt som gör närområdet markant tystare. Planket kan sägas skapa en ljudskugga samtidigt som ljuden från bullerskyddet reflekteras.

Sökord: bullerskydd, bullerplank.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår